dinsdag 9 augustus 2016

Delonghi waterkoker groen

Zo is de waterkoker voorzien van een hoogglans finish en is het sti. Met de DeLonghi waterkoker Icona, in de kleur groen , zet je snel en gemakkelijk heet water voor bijvoorbeeld thee. De waterkoker is afgewerkt in unieke groene hoogglans met details in chroom. GR is zeer praktisch in gebruik, zo draait u hem gemakkelijk . Moses kriebel, er zijn niet veel waterkokers die er ook nog een beetje knap uit zien op je aanrecht - maar deze DeLonghi mag er wezen. Tijdens het filmpje van CoolBlue de presentatrice uitgelachen omdat hij zowel voor links en rechtshandige mensen te gebruiken is (woot, dat komt goed uit, mijn bestek kan hetzelfde), . Coolblue: alles voor een glimlach.


GR heeft onder andere een automatische afslag, een kalkfilter en een droogkookbeveiliging. Tevens beschikt de waterkoker over een verborgen RVS verwarmingselement, 3graden . Koop hier uw DeLonghi waterkoker. Volgende werkdag in huis.


Bij ons betaalt u geen verzendkosten voor uw waterkoker. Voor iedereen een voordeel. Je helpt anderen met hun keuze door jouw ervaring te delen. Daarnaast maak je wekelijks kans op € 10- en eeuwige roem. Dit is terug te zien in de vormgeving met retro kenmerken, kleuraccenten en chromen details.


Ook beschikt deze trendy waterkoker over droogkookbeveiliging, automatische afslag en een verborgen verwarmingselement. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor waterkokers aanbied. Helaas kunnen we het niet meer voor je bijbestellen. U vindt op deze pagina mogelijke alternatieven die voorradig zijn. Helaas hebben wij niets gevonden voor waterkokers mediamarkt.


Blokker heeft een ruime keuze. Waterkoker Icona Vintage Groen. Alle soorten Groene DeLonghi drogistwaren op Drogistwarenhuis. Bereid een cappuccino of espresso met de espress.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts