vrijdag 19 augustus 2016

Zeeschouw visserman

Zeeschouw DDVisserman boot te koop, verkocht. Supersnel, oersterk en makkelijk te varen. Zeer mooie, goed onderhouden en stoere Visserman zeeschouw met grote mooie kuip, gezellig vooronder met toilet, nieuwe zeilen, kuiptent en zeilhuiken. Aslaapplaatsen binnen,nieuwe.


Kunnen vaarklaar afgeleverd worden.

Zoekt u iets anders dan een pretpark, dierentuin of strand? Dan kunt u bij Wellekom Watersport een platbodem huren waarmee u heerlijk ontspannen het water op kunt! Hier vindt u een zestal verschillende soorten boten, van de zeeschouw tot de lemsteraak en de visserman.


Aarzel niet onze website te bezoeken voor . Goed zeilende Huitema visserman schouw gebouwd door van der Werf in Drachten, in zeer goede staat van onderhoud. Zeilen en dektent in goede staat. Uitstekend en karakteristiek Waddenschip.

Scheepsmakelaardij Goliath, internationale jachtmakelaar in beroeps- en pleziervaartuigen. Naam makelaar, Auke van der Meer. Invoerdatum, Langer dan maanden geleden. Heerlijk schip, tent over kuip met stahoogte.


In laatste fase van refit. Het heeft een grote binnenruimte met zes vaste slaapplaatsen. Dit ontwerp heeft, ondanks haar forse afmetingen, toch een . Snelle zeiler, zeer ruim en comfortabel.


Ideaal schip om droog te vallen. Een bijzonder schip en een bezichtiging waard. Het ontwerp is zodanig aangepast dat er, in tegenstelling tot vroeger, nu een zeer snel zeilend schip is ontstaan. Het schip is uitgerust met alle moderne voorzieningen . Dat de schouw STzou heten en een zusterschip van de STzou zijn.


Er zou mee gevist zijn in . Plattbodenschiff auf der Markt.

Fischermann Ausführung vom höllandischen Werft De Deining, ist eine schnelle Segler. Grote gezellige ruime kuip voor veel personen. In het algemeen geldt dat alle schouwen een plat vlak hebben, een openvallend boord en een invallend boeisel, waardoor er een hoekig knikspant ontstaat.


Sfeervol vooronder met plus bedden en pomptoilet. De voor- en achterspiegel zijn zeshoekig en staan bijna verticaal. Het boord en boeisel vallen hier tegenaan. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


De schouw is een vissersscheepje met de kenmerken van de aak. Het verschil is dat de voor en achter omhoog gebogen bodem niet boven de waterlijn aansluit op de zijden, maar aan een bord. Dit was eenvoudiger en dus goedkoper van constructie. Er zijn verschillende typen schouwen. Ze is nauwelijks gebruikt en zeer goed onderhouden.


Strijkbare mast, alleen te doen, uniek. Schip bevindt zich in nieuwstaat. In winter staat die elk jaar binnen, en compleet op alle details gecheckt en verbeterd. Zo onderhouds arm - alles is staal, in nieuw. Er bestaan overigens duidelijke verschillen tussen de echte, oude visserman en de nieuwgebouwde schouw van het vissermantype.


De oude heeft natuurlijk gevist en de nieuwgebouwde is meestal getekend als (kajuit)jacht. De schepenlijst heeft een hoog Huitemagehalte en er staan maar enkele oorsprohkelijke vissers . Bijzondere semi- visserman schouw door bekende Zijlstra werf gebouwd. Door haar breedte verrassend ruim in kajuitgedeelte.


Beschikt over jonge set Molenaar zeilen. Goed manoeuvreerbaar door varioprop. Fantastisch robuust ogend schip met een enorm vaarbereik!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts