donderdag 11 augustus 2016

Duco inlaatcombinatie

DUCO boiler inlaatcombinatie DN 15. Boilerinlaatcombinatie DUCO DN 15. De Duco DN inlaatcombinaties zijn speciaal bedoeld voor installaties met een grote tapcapaciteit.


De inlaatcom- binatie is onder meer geschikt voor gasboilers, indirect gestookte boilers, elektrische . Deskundig advies en snelle levering.

Gewoon perfect geregeld. Een inlaatcombinatie is verplicht voor elke cv combiketel. Bestel uw inlaatcombinatie snel en voordelig in de Warmteservice webshop. Correct en snel geleverd. Duco inlaatcombinatie mm knel nu bij HORNBACH online kopen!


Gedegen technische ondersteuning. Controleren van een ontlastklep. Katern voor scholing, her- en bijscholing.

Vloei - stoffen, waaronder water, zijn nauwelijks samendrukbaar. De inlaatcombinatie is geschikt voor gasboilers, indirect gestookte boilers, elektrische boilers, close-in boilers en cv-ketels met tapspiraal. Doordat de trechter 360° draaibaar is kan de Duco Ubic inlaatcombinatie in elke gewenste positie worden . Wanneer water opgewarmd wordt zet het uit. Water is niet samenpersbaar. Als er in een gesloten systeem water opgewarmd wordt, bijvoorbeeld in een keukenboiler, moet het uitgezette water . Inlaatcombinatie voor montage tussen de koudwaterleiding en de koudwateraansluiting van de zonneboiler.


Met keerklep en overdrukbeveiliging. L, huis messing, druktrap artikel PN met koppelingen, met knelset , afsluitkraan, incl. Meer weten over ons spaarpuntensysteem, Klik hier. Levertijd 1-werkdagen. De werking van een inlaatcombinatie.


De instructievideo is een aanvulling op het Impulskatern uit. Wegens aanschaf van een quooker is deze overbodig. Inclusief alle onderdelen voor aansluiting, zoals slangen en duco inlaat combinatie (bar) inclusief trechter.


Nieuwprijs van de boiler.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts