maandag 8 augustus 2016

Trotec vochtmeter

De T6maakt het de gebruiker morgelijk om beschadigingsvrij metingen van oppervlaktevocht in muren, wanden of zelfs materialen in sandwichbouw (bijv. bij campers). Kopen DetailsAlternatieve productenDownloads. Bij temperatuurmetingen geeft het.


Trotec BM vochtmeter. Met de eenvoudig te bedienen BMmeet u in seconden hout- en bouwvocht.

Indien nodig is de staalmeetstift eenvoudig te vervangen. De staalmeetstift waarborgt een solide verbinding naar het testmateriaal en zorgt. Veelal gratis verzonden! Deze vochtmeter geeft geen absolute waarde in maar een waarde tussen en 100.


Voordeligste vochtmeter om snel en gemakkelijk een indicatie te krijgen hoeveel vocht er in hout, muren of vloer aanwezig is. Meet meerdere punten, bijv. Deze publicatie vervangt alle voorgaande versies.


Geen enkel deel van deze publicatie mag, in welke vorm dan ook, zonder schriftelijke toestemming van TROTEC.

VOB of geldende vakvoorschriften. De meetwaarden mogen alleen worden . De T6meet zonder beschadigen de vochtgehalte in dikke bouwlagen tot 30cm. Dan is een goede bepaling. Omschrijving :Voor het meten van vocht in bouwmaterialen tot een diepte van cm.


Met deze vochtmeter krijg je snel een indicatie hoe snel het droogproces van de chape en muren verloopt. Op die manier kan je zien wanneer de andere werken (schilder, vloerwerken) kunnen aanvangen zodat bouwproblemen kunnen . Vochtigheid van je vloer of muur meten? Nieuw in verpakking malig gebruikt met beschrijving en batterijen! Prijs 1- zie ook andere advertenties. Op de achtergrondverlichte display kunt u ook in het donker alle meetwaarden eenvoudig aflezen.


Met een digitale vochtmeter kan je vrijwel onmiddellijk te zien krijgen wat de vochtigheid van een materiaal is. Ze worden het meest gebruik voor hout en voor de muur. Ook voor het gebruik in tuinen bestaan er speciale vochtigheidsmeters om de vochtigheid in de grond te meten.


Je kan hem kopen op bol. Hieronder vind je de omschrijving terug.

Geeft een waarde tussen en 20 Dit zijn geen vochtigheidspercentages, maar hiermee kan middels vergelijkingsmetingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts