vrijdag 12 augustus 2016

Intergas ketel resetten

De Intergas Kombi Kompakt HRE. Het komt ook voor dat een toestel geen resetknop heeft. Hoog Rendement bete- kent dat de ketel zuinig is met gas.


In dit geval is resetten mogelijk door de stroomtoevoer tijdelijk te onderbreken. Haal de stekker uit het stopcontact en plaats deze na seconden weer terug. Probeer het toestel vervolgens te herstarten.

Download hier gratis uw Intergas CV Ketel handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Indien zich de volgende eenvoudige storingen aan het toestel voordoen dan kunnen deze als volgt opgelost worden. Bij herhaling of andere storingen dient u altijd contact op te nemen met uw installateur.


De CV installatie wordt niet of onvoldoende war– Verhoog de ingestelde temperatuur van de kamerthermostaat. Uw Intergas CV- ketel geeft een storingscode, wat nu? De storingscodes hebben stuk voor stuk eigen betekenissen, oorzaken, gevolgen en oplossingen.


De meest voorkomende Intergas storingscodes worden op deze pagina uitgebreid toegelicht.

Bekijk dan de pagina over Intergas storingscodes om er achter te komen wat de oorzaak en oplossing van de storingscode is. Op de CV- ketel zit een reset -knop om de ketel opnieuw op te laten starten. Mocht de foutcode niet van het display verdwijnen, dan kunt u de handleiding van de CV- ketel.


Tevens verwarmt de Intergas. Tapcomfort functie aan (continue). We hebben een intergas kompakt hr gaswandketel. Maar elke x als we de verwarming aanzetten en deze is op temperatuur, dan slaat de ketel in code uit. Dit houdt in dat het vermogen wordt aangepast aan de gewenste warmtebehoefte.


In de aluminium warmtewisselaar zijn twee van elkaar gescheiden koperen circuits geïntegreerd. Door de gescheiden uitgevoerde circuits . Checklist bij cv- ketel storingen. Laat de ketel een storingscode zien? Reset eerst eens de ketel , of haal de stekker er even uit. Dat kan het probleem al oplossen.


Verdwijnt de storing niet? Gebruik dan onze handige webtool om te kijken wat er aan de hand is. Is de cv- ketel aangesloten op het stopcontact?

Druk na het opheffen van de oorzaak op de reset knop en de ketel zal opnieuw in. De ketel geeft wel warm water, soms slaat hij echter af als ik ergens in huis warm water uit de kraan wil hebben. Ik druk dan op de reset knop en dan slaat hij weer aan, en doet het weer een tijdje. Nu ik de verwarming aan wilde zetten, . Eerste probleeStoringcode als de onsteking na een aantal keer niet is gelukt, krijg je deze code.


In eerste instantie verhielp een aantal keer resetten de problemen wel. Uiteindelijk toch maar monteur gebeld. Monteur A poging 1: Vervangt het gasblok (€120) De ketel werkt weer een tijdje, maar begint . Tap comfort functie eco of instellen aantal geheugendagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts