dinsdag 30 augustus 2016

Uniwarm toiletmodule

Gemak en behaaglijkheid met de nieuwe. De Toiletmodule is een verwarmingslichaam en afbouwplaat in één. De plaat is eenvoudig en snel te plaatsen op het inbouwreservoir en levert een behaaglijke stralingswarmte. Bent u op zoek naar een comfortabel en energiezuinig klimaatsysteem voor een bouwproject?


Lees meer over onze leidingsystemen, klimaatsystemen, vloerverwarmingen, en service.

Uniwarm is u graag van dienst. BOXER ECO,riho techniek,groeps, staal gecoat. De toilet module is een verwarmingslichaam en afwerkingsplaat in één.


Het zijn afbouwplaten die een behaaglijke stralingswarmte afgeven en eenvoudig te plaatsen zijn op het inbouwreservoir. Hierdoor zijn er verschillende voor gefreesde verwarmingspanelen beschikbaar die kant-en-klaar zijn bewerkt om te plaatsen achter het (hang)toilet. Wandverwarming toiletmodule.


De platen zijn slechts 18mm(!) dik en de.

De Fermacell gipsvezelplaat, samengesteld uit gips en papiervezels, kan door zijn homogene structuur bijzonder zwaar worden belast en zorgt voor . Hierbij leveren we ondersteunende producten van onder andere Heimeier, . Voorraad: AKB Vloerverwarmingsleiding. Riho Boxer ECO Constant-verdeler 5-groepen. UniWarm Klimaat leiding 16x2mm AKB. U kunt ze direct op de bouwplaats aanbrengen. NIBE Energietechniek uit het NoordBrabantse Willemstad voert een breed assortiment boilers en warmtewisselaars.


Zij komen naar Hardenberg met zes speciaal voor de renovatiemarkt samengestelde warmtepomppakketten. Vloer, wan plafondverwarming, toiletmodule. Verwarming , koeling en duurzame energie.


Van den Berg Afvoerputten bv. Velu Ventilatietechniek bv. Ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel.


Novellini Elysium ligbad 170x75cm . Zazzeri Tango thermostatische inbouwdoucheset met hoofddouche en handdouche inox . Vloer-, wand-, plafondverwarming, warmtepompen, toiletmodule.

Gasdrukregelaars veerbelast en gasgestuur gasstations Hoogerheide.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts