woensdag 17 augustus 2016

Wereldklok tijdzones

Vind de wereldtijd in land of stad met deze makkelijk te gebruiken wereldklok. In theorie zijn dit zones van 15° die elk een uur tijdsverschil vertegenwoordigen. De wereld is verdeeld in tijdzones.


In de praktijk worden deze tijdzones echter alleen in de scheepvaart en luchtvaart gebruikt.

Om praktische redenen zijn de tijdzones die we in het dagelijks leven gebruiken behoorlijk geografisch .

Op deze wereldklok vind je de wereldtijden van alle tijdzones. Bekijk hoe laat het is in verschillende landen en tijdzones over de hele wereld. Ga je op vakantie, ga je vliegen? Wereldklok en tijdzones.


Strikt volgens de definitie lopen de grenzen van de tijdzones kaarsrecht van Noord naar Zuid.

Tijdsverschil en tijdzones. Een dag kent uur en verdeeld over de aardbol betekent dat elke graden een tijdzone met een uur verschil.

Iedereen loopt er vroeg of laat tegenaan. Men is op zoek naar het tijdsverschil tussen Nederland en een ander land. Dit kan te maken hebben met vakantie, grote evenementen in het buitenland maar ook met een telefoongesprek dat u moet plegen. Door tijdens uw verblijf in het buitenland uw tijd . Alle wereldtijden in alle tijdzones ,wereldtijden, lokale wereldtijden. Klik op de nieuwe stad en selecteer Klok aanpassen.


Het klinkt natuurlijk enigszins als een overbodige luxe: een wereldklok in Windows. Maar als je met je laptop vaak werkt in het buitenlan of gewoon in Nederland werkt maar met buitenlandse klanten, dan is het belangrijk om te weten hoe laat het is in die andere tijdzone. Dan is het dus goed om te weten . Op vakantie of zakenreis is het handig om een overzicht te krijgen van de tijd in verschillende landen. Een tijdzone is een gebied op aarde met gelijke (standaard)tijd.


De zones zijn ontstaan na een eeuwenlange ontwikkeling in het meten van de tijd.

Vooral door de ontwikkeling van het spoorvervoer ontstond de nood aan een veralgemeende tijd. Eerder werd per plaats een lokale tijd aangehouden, gebaseerd op de . Kom huidige lokale tijd te weten in elke tijdzone ter wereld dankzij onze wereldklok. Bekijk hier alle wereldklokken en tijden van de grotere steden in de hele wereld.

Betrouwbaar middel tijdens reizen of buitenland bellen met lokale tijd , kaarten, weer. Ontdek de huidige lokale tijd en het weer in Miami, Florida, Verenigde Staten. Voor tijdens het reizen en bellen met Miami kaarten en weersvoorspelling. Klok-app is een widget waarmee je supersnel kunt zien hoe laat het in een andere tijdzone is.


De app doet dat op overzichtelijke en aantrekkelijke manier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts