maandag 9 oktober 2017

Chamotte steen pizza

Met de steen van onze steengrill . Pizza - en bakovenstenen. Bij ons vindt u de beste voor voedsel en professioneel gebruik gecertificeerde ovenstenen en pizzastenen en dankzij onze scherpe inkoop ook nog eens zeer scherp geprijsd! Een hoogwaardige chamotte , maatvaste vuurvaste pizza tegel.


Geschikt voor industriele ovens, kachels, haarden, pizza ovens en schoorstenen. Heel toevallig las ik ook over een zogenaamde Chamotte kleisteen als ideale oven- en baksteen.

Onze voedselveilige vuurvaste pizzastenen zijn geschikt voor iedere oven en zijn bestand tot een temperatuur . Niet goed te boenen ook. Hoe werkt een chamottesteen in vergelijking tot een hardere steensoort ? Ik heb met beide soorten geen ervaring. Denk overigens wel dat drie centimeter graniet oid. Vriendelijke groet, Anna Reininga.


Hier een voorbeeld waar het al een derde scheelt. Vuurvaste chamotte steen voor het maken van een pizzaoven of houtoven. Afmetingen: 220x110x30mm.

Al enkele weken ligt in mijn oven een steen , een gewone Hollandse straattegel van dertig bij dertig centimeter, maar wel heel mooi ingepakt: glanzend aluminiumfolie bedekt zijn stompe welvingen. De jongste dacht dat Sint te vroeg een pakje had bezorgd maar nee, het is een experiment van zijn vader. Vind vuurvaste stenen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Vaak wordt zowel de vloer als het gewelf opgebouwd uit stenen.


Aangeraden wordt om in ieder geval voor de ovenvloer vuurvaste of chamotte stenen te gebruiken. Vuurvaste stenen zijn gladder dan rode bakstenen wat het werken op de vloer wel zo gemakkelijk op maakt. Hoge kwaliteit vuurvaste stenen. De vuurvaste stenen kunnen gebruikt worden voor het bouwen van een Industriële oven. Als pizzasteen of ondergrond voor broodbak gebruik ik gewoon een blauwe steen.


En nee dienen is nog niet ontploft in. Blijbaar is chamotte een goeie optie. AL JAREN UW VASTE ADRES VOOR TUINMEUBELEN EN GASBARBECUES.


KOOP NOOIT VAN EEN VERKOPER WAARVAN U GEEN ADRESGEGEVENS EN BEDRIJFSGEGEVENS HEEFT EN ENKELGELD KUNT OVERMAKEN. OOK VERKOPERS DIE ALS NAAM SALE UITVERKOOP .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts