vrijdag 13 oktober 2017

Storing cv ketel geen warm water

Indien u een combiketel heeft: controleer of de verwarming het wel doet. Geef dit door bij het eventueel melden van de storing. De verwarming blijft koud en er komt geen warm water uit de kraan. Grote kans dat uw cv - ketel een storing heeft. Voordat u een servicebedrijf inschakelt, kunt u eerst zelf een paar dingen controleren.


Bel dan een van onze servicepartners en meld uw cv - ketel storing bij een van onze servicepartners.

Komt er geen warm water uit de kraan? Heeft u koude radiatoren? Zorg dat u niet onnodig in de kou zit en controleer zelf wat er mis is.


Feenstra- monteur Erwin Kremers komt al vele jaren bij mensen thuis en heeft álles al . Een storing aan uw cv - ketel kunt u herkennen aan het feit dat er opeens geen warm water meer uit de kraan komt of de verwarming het niet meer doet. Feenstra helpt u graag zo snel mogelijk met uw cv - ketel storing. Een CV - ketel storing is zeer vervelend.


Er komt geen warm water meer uit de kraan en de verwarming wordt niet meer warm.

Een deel van de oplossingen zijn zelf op te . Ik heb sinds een week dat ik regelmatig geen warm water meer krijg, vandaag de hele dag niet. De doorstroommeter (sensor) in de warm tapwater leiding van de CV ketel installatie detecteert dat je warm water tapt waardoor vervolgens de ventilator opstart, de juiste verschildruk gemeten wordt en . Controleer dan de warmhoudfunctie van de cv - ketel. Mogelijk is de mengkraan defect of zijn er problemen met de cv - ketel of de cv- installatie. Wanneer je geen warm water kunt tappen, adviseren wij je in eerste instantie te controleren of de ketel of thermostaat een storing aangeeft.


Doorloop de stappen in deze tool om zelf de storing aan uw CV - ketel te verhelpen. Wellicht heeft u een CV - ketel storing. Lees wat u zelf kunt doen. Geen warm water of verwarming? Uw cv - ketel op storing , wat te doen.


Zo ja, noteer deze code . Een storing aan uw CV - ketel kunt u herkennen aan het feit dat er opeens geen warm water meer uit de kraan komt of de verwarming het niet meer doet. Je kan de boiler eventueel resetten. Soms werkt het ook met een warmtewissel.


Indien je volop warm water hebt gebruikt, en terwijl staat je CV op, kan het zijn dat je boiler even leeg gelopen is of dat de wisselschakelaar zich volledig op de verwarming heeft gericht. Als je zelf niet weet hoe je de ketel moet resetten, blijf er . Er kunnen verschillende oorzaken zijn waarom jouw verwarming niet warm wordt.

We sommen ze hieronder voor je op. We adviseren je om eerst zelf de check te doen of je warm water uit de kraan krijgt. Zo niet, dan ligt het probleem bij de cv - ketel. Veel voorkomende storing verwarming en de mogelijke oorzaken zijn: 1. De radiator wordt niet warm 2. Ik heb een combi-ketel, geen warm water , maar wel verwarming 6. Hoe moet ik mijn ketel bijvullen?


Zo voorkomt u dat u onnodig lang in de kou of zonder warm water komt te zitten. Tevens kunnen wij u makkelijker en sneller van dienst zijn bij. Soms kun je de storing eenvoudig zelf verhelpen.


Heb je een storing aan je apparatuur? Lukt dat niet of blijft de storing terug komen, dan zijn wij uur. Zo beschik je in een mum van tijd weer over warm water en verwarming. Als de deur openstaat, blijft de ketel aanspringen wanneer er koude lucht toetreedt. Staat de spaarschakelaar op de kamerthermostaat goed?


Druppelt er geen warmwaterkraan ? De kans bestaat dat uw cv hierdoor niet werkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts