vrijdag 27 oktober 2017

Koi kopen in duitsland

GRATIS ADVIES Bel Kevin of zijn vader! Hans (senior) heeft jaar ervaring - en is u graag van dienst. Advies is altijd gratis voor onze vaste klanten! Een koi is uw beste vriend!


Wij leveren topkwaliteit.

Daarom hebben al meerdere vissen van ons prijzen gewonnen! Vraag onze mogelijkheden! Want topkwaliteit hoeft niet duur te zijn: een koi van ons (prijs € 195) won ook al een prijs! Waar komt deze vis oorspronkelijk vandaan. Koi is de benaming voor de Japanse Nishikigoi.


De siervis is de laatste decennia ook erg . Twee keer per jaar reizen we zelf naar Japan om nieuwe koi aan te kopen.

Het is ons gelukt om als enige in Europa een tal tosai van Sakai Fish Farm aan te kopen , deze zijn dus nog maar enkele maanden oud! Een eerste ontmoeting is altijd de belangrijkste, en ik moet zeggen dat Ralf een buitengewoon aangename man was, echt passend in de Interkoi kring. Het heeft me veel plezier gedaan. Ik kan ook goed begrijpen dat het moeilijk is om een koi op afstand aan te kopen zonder dat je deze gezien hebt.


Je bent als dealer toch . Ook is het zo dat de betere koi , lees potentiële showbeesten niet altijd nog veel goedkoper zijn dan onze Japanse vrienden. Hoe gaat het onder andere in zijn werk? Koi gekweekt in Polen wordt verkocht aan een bedrijf in Tsjechie, Duitsland , Belgie, Nederland.


De koi wordt bij de koizaken daar gemengd met Japanse koi. Mensen die komen kopen in de koizaak wordt gewoon verteld dat het allemaal Japanse koi is. Duitsland , Verenigd Koninkrijk, België, Oekraïne, Spanje en Ibiza) bekend om zijn koi.


KKW is ook groothandel in koi. KKW levert koi aan diverse koidealers in zowel binnen en buitenland die hogere kwaliteit Japanse koi zoeken. Ook particuliere klanten van KKW profiteren hiervan, want door groot in te kopen , . Onze passie - Japanse Koi.


Graag laten wij u meegenieten van deze prachtige hobby.

In onze webwinkel vindt u een selectie van de meest verkochte artikelen. Kunt u niet vinden wat u zoekt bel ons dan even . Vind complete koi vijver op Marktplaats. Het beursterrein bevindt zich direct naast het pretpark en het hotel ' Wunderland Kalkar'. Voor iedereen een voordeel.


Bezoekers van InterKoi kunnen het beursbezoek dus . Maar wat als die partijen gewoon Venus- koivoer kopen en helemaal niet de Venus die wij bedoelen? Of dat het om een combinatie gaat, . Ma- Koi Koi , vijver, aquarium. Trommelfilter, BioTrommelfilter. Wacht maar tot er meer komen Gerrit dan gaan de prijzen ook wel naar beneden. En Mollie heb je niet gezien, waar heb jij je dan verscholen.


A- Koi - De Waterhof - Inland Koi - Koi Duitsland. Mystic Koi - Oomo Koi Farm - Ornafish - Pan Intercorp - Saiko - Tategoi - Tsekoi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts