donderdag 12 oktober 2017

Intergas kompakt hr storing 1

De CV-ketel geeft dit aan door middel een storingscode. Het is handig om te weten waar u moet zoeken om de storingscode te ontdekken. De bijbehorende storingscode is dan te vinden op het temperatuurdisplay ( ) van de CV-ketel.


Omschrijving: Temperatuur te hoog. Oorzaak: Temperatuur te hoog. Oplossing: Lucht in installatie, installatie ontluchten.

Pomp draait niet, pompstand te laag of defect. Bij herhaling of andere storingen dient u altijd contact op te nemen met uw installateur. De CV installatie wordt niet of onvoldoende war– Verhoog de ingestelde temperatuur van de kamerthermostaat.


Doorloop de stappen in deze tool om zelf de storing aan uw CV-ketel te verhelpen. De ruim 2medewerkers die voor. BONARIUS werken doen dat vanuit een duidelijke missie: kwaliteit leveren, klantgericht werken en oplossingsgericht handelen.


Ketel en bedieningspaneel. Codes geven de status van de . De betekenis en de oplossing van de storingscode die u heeft.

Vullen en ontluchten van toestel en installatie. In gebruik nemen van de warmwater. WERKING VAN HET TOESTEL. Checklist bij cv-ketel storingen. Laat de ketel een storingscode zien?


Reset eerst eens de ketel, of haal de stekker er even uit. Dat kan het probleem al oplossen. Verdwijnt de storing niet? Gebruik dan onze handige webtool om te kijken wat er aan de hand is. Is de cv-ketel aangesloten op het stopcontact?


Nu merkt ik op dat de ketel een hele dag blijft branden volgens het vlammetje op Toon naast de temeratuur. Lees voor het installeren en gebruiken van het toestel. Als na ontsteekpogingen de brander nog niet brandt dan valt de automaat in storing.


Ik heb een intergas kombi ketel. De meest voorkomende storingen hebben wij hieronder op een rijtje gezet. Blijft het display een storingscode aangeven, kijk dan in de handleiding van de CV-ketel.


Er voldoende waterdruk in de centrale verwarming is ( ,tot bar). Beste lezers, Sinds een ruime week trotse eigenaar van een Toon. Heb deze verkregen van een vriend die ging verhuizen.

Uiteraard direct een abonement. Intergas HRE en Intergas kombi kompact storingen. Type klus: CV-ketel installeren of vervangen. Soort woning: Rijtjeshuis.


Materiaal verzorgd door: In overleg met de vakman. Eerste werkdag: Zo snel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts