vrijdag 20 oktober 2017

Remeha calenta service codes

Waardeer dit antwoord (3)Misbruik melden. Aanstaande servicemelding voorkomen en nieuwe (volgende) service interval starten. Bij een tussentijdse onderhoudsbeurt is het raadzaam om in het. Maak gebruik van de aangegeven.


Condenserende gaswandketels. Remehaservicesetjes (A, B of C).

Calenta 15s - 25s - 28c - 35s - 40c. Installatie- en servicehandleiding. De storingscode met de betekenis, de mogelijke oorzaak en de oplossing voor de storing die u heeft. Voor het verhelpen van een storing adviseren wij om een erkende installateur in te schakelen om het probleem te . Het lijkt mij erg interessant om dit een keer zelf te doen m. Batterij-symbool: Status batterij van draadloze regelaar.


ECO-stand: De zuinige stand is geactiveerd. Signaal sterkte-symbool: Signaalsterkte van de draadloze regelaar.

Storing: Ketel staat in storing. Dit wordt zichtbaar met code e en. Elke code hoort bij een bepaald soort onderhouds- beurt, te vergelijken met grote en kleine servicebeurten van een auto. Een volledig nieuw ontwikkelde.


HR-ketel, in zowel solo- . Ik ben op zoek naar een vakman die dit voor me kan uitvoeren. De klus is uitgevoerd door W. Indien op het display geen reset wordt weergegeven dient de ketel uit- en na seconden weer ingeschakeld te worden alvorens de storing ge-reset kan worden. Hoe snel en hoe vaak een code komt, is afhankelijk van het aantal branduren . Hiermee geeft de ketel de vergrendeling weer. Indien de storingscode ena nog steeds op het scherm aanwezig is, moet de aard van de storing gezocht worden.


Wat je precies moet doen, kun je lezen in dit artikel. Hoelang na het starten van de ketel springt deze op 6? Code is namelijk een beveiliging die de boel beschermt. Jeder Code entspricht bestimmten Arbeiten, welche dann im Rahmen der Inspektion auszuführen sind. Servicecodes A, B und C angezeigt.


Dabei stehen dem Fachmann Wartungssätze zur Verfügung, welche die notwendigen Bauteile. Dich tungen, Zündelektrode usw.

Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld. Hieronder vindt u de inhoud van uw . Dit is meestal als ik het warm water aanzet.


Het water wordt dan ook niet warm, dus de CV ketel doet het niet. Dit leek aan de ontsteker van de ketel te liggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts