dinsdag 17 oktober 2017

Wheelylift bestellen

Wheelylift , fietsopbergsysteem, bestel uit ons assortiment. Gebruiksvriendelijk en lichtgewicht dankzij het revolutionaire tilmechanisme. Een uniek, simpel en ruimtebesparend fietsopbergsysteem. Ook wel fietslift genoemd.


Uitvinder Jules Sijpkens bedacht een systeem waarmee je fietsen van meer dan kilo op kon hangen, en waarbij veel ruimte werd bespaard.

Met deze betaalbare Nederlandse uitvinding hangt echt iedereen zonder enige krachtinspanning elke fiets op, zelfs de zwaarste electrische fiets. Simpelweg omdat het er nog niet was. Het bleek te werken: door de fietsen verticaal op te hangen kunt u . Dit is echt goe en echt handig. Een slim en solide, ruimtebesparend ophangrek.


Hochwertige Markenartikel von WHEELYLIFT , auf die Sie sich verlassen können. Jetzt im Online-Shop und den sechs Läden von VELOPLUS entdecken.

De lift hangt je fiets zélf op. Gebruik een standaard zodat je niet ergens tegenaan hoeft te parkeren. De standaards zijn verstelbaar, en kunststof bescherming zorgt. Op voorraad direct af te halen. Voor 15:besteld , morgen verzonden.


De aangegeven datum is de datum waarop wij uw product . Door het zwenkbare mechanisme kan men de fiets namelijk heen en weer verplaatsen, en er gemakkelijk langs lopen. Kan jij ook wel wat meer ruimte gebruiken in de schuur, tuin of misschien wel binnenshuis, maar staat. Dan is de WheelyLift misschien wel dé oplossing voor jouw probleem!


Vanaf nu te bestellen bij QicQ voor slechts € 16-. De inkoop- en netwerkexperts hebben intussen hun afzetgebied razendsnel vergroot: het bedrijf beschikt inmiddels in negen landen over importeurs, terwijl het product via de webshop zelfs in twintig landen te bestellen is. De wheelylift lijkt me erg handig, zeker omdat je ze ook nog weg kan klappen. Maar 1euro per stuk is best prijzig.


Dan is die van BBB of een paar haken, stangen, rolsystemen een stuk beter betaalbaar. Voor in huis gaat het trouwens om de racefietsen. In de schuur willen we graag de dagelijkse fietsen .

Die Fahrräder werden, ohne großen Kraftaufwan vertikal an der Wand aufgehängt. Sie sparen bis zu Prozent Platz ein.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts