donderdag 26 oktober 2017

Korf meervoud

Het woord korven staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.


U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste . België) een pad in iemands korf zetten iem.

Zo ook een of eene Korf. Korf eenes of eener Korf, O. Wynen, van de Korven des of der Wynen, Korven. Een, meestal van teenen gevlochten, gereedschap, om daarin iets te dragen. Wij korven ♢Jullie korven ♢Zij korven korven - Zelfstandignaamwoord 1. De huizen zijn heel duur. De wafels zijn heel lekker.


Vertaal enkelvou geen meervoud of verkleinwoorden.

Dus `huis` in plaats van `huisje` of `huizen`) Wellicht vind je het woord op één van deze websites: Encyclo. Betekenissen van Duitstalige woorden) . En bijzonder in het meervoud : ieder moet blijven binnen de palen van zijn beroep. Christenen, van ouds af tot aan den huidigen dag, hunne geestelijken begroetten , Ias, . Bron: Leon R (CC BY-NC-SA ). Enkelvou bladkorf, blad.


Meervoud , bladkorven, blad. In de rode vaas staan mooie. Ik poets mijn elke dag opnieuw. De werken elke dag op het veld. Maak een mooie tekening met je. De zitten in die grote korf.


Verschillende woorden en zinnen staan in enkelvou maar moeten in het meervoud gezet worden. Weet jij nog hoe het moet? Zet de volgende woorden in het meervoud.


Start studying Grammatica: Vorming van het meervoud en de diminutief ( verkleinwoord). Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games,.

Tegenwoordig deelwoor Verleden deelwoord. Ik had hem opgezocht in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts