donderdag 19 oktober 2017

Nefit ecomline hr storing 2

Uit uw verhaal begrijpende zit het probleem bij de stromingsschakelaar en heeft u het ook over vuil. Meer resultaten van forum. Weersafhankelijke regeling. Modulerende cascaderegeling.


Externe boiler met driewegklep.

Storingsoorzaken en oplossingen. Normale bedrijfstoestand. Zie tabel voor de bete- kenis van de codes bij normale bedrijfs- toestand.


Zie hiervoor de procedure installatie aftappen of raadpleeg uw installateur. Nefit cv-boilers dragen een CW-label. TOESTEL BUITEN BEDRIJF STELLEN. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


We hebben dan geen warm water en de verwarming schiet aan, terwijl hij niet aan staat op Toon.

De ketel heeft zeer recent nog een onderhoudsbeurt gehad. Melding op de ketel is dat de brander niet . Als UBA goed is, krijgt wellicht het gasblok geen volt omdat gemeten wordt dat de voordruk niet goed is ingesteld. Echter, dat was hij eerst 16.


HR is niet gewoon maar HR. Onze nefit ketel geeft zeer regelmatig een 2L 2storing. Zodra de pomp start moet de sensor een verandering van druk registreren, geen verandering betekent 2L 2storing. De oudere ecomline serie (zonder VU, de nieuwere heeft deze al ingebouwd) heeft deze i. Bij de vroegere series . Wijzigingen op grond van technische verbeteringen voorbehouden! Na het stellen van de diagnose kan de storing tenslotte wor- den opgelost met behulp van het hoofdstuk “Remedie” pag.


Kijk voor meer informatie op. Kwaliteit van het cv-water. Gebruik als vul- en bijvulwater voor de cv-installatie uitsluitend onbehandeld leiding- water. Ongeschikt cv-water bevordert de vorming van slib en corrosie.


Dit kan leiden tot storingen aan het cv-toestel en beschadiging van de warmtewisselaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts