vrijdag 6 oktober 2017

Wat is doorstrijkmortel

De gevel moet dan extra worden gereinigd. Wat zijn de ervaringen van de aannemer? Er dient gebruik gemaakt te worden van een (gepigmenteerde) “ doorstrijkmortel ”. Geldermalsen, waar zowel gewone als uitslagarme doorstrijkmortel is toegepast. Deze nieuwe manier van metselen is ideaal voor verdiept voegwerk met gladde voeg en schenkt de gevel een massievere indruk.


Als de doorstrijkmortels voorzien zijn van tras wordt de kans op eventuele witte uitslag aanzienlijk verminderd.

Met de Weber doorstrijkmortel kunt u uw metselwerk in beweging metsen en voegen. Met doorstrijkmortel gebeurt het metselen en het voegen van de gevel tegelijkertijd. Er wordt dus niet nadien gevoegd wat voor een korter bouwproces zorgt en een hogere duurzaamheid teweegbrengt vermits het product één massa vormt en uitvriezende voegen dus onmogelijk zijn. MR wordt niet enkel tijd . Werk met een “ doorstrijkmortel ” gele- verd door een fabrikant van een ”droog” metselmortel systeem.


De gebruikte materialen (zan ce- ment, pigmenten, etc.) dienen voor de gehele partij gelijk te zijn, i. De metselmortel heeft immers nu ook een esthetische functie. Het is een snelle techniek waarbij voegen overbodig is. Ik ben wel benieuwd wat het verschil zou zijn in uitzicht tussen gewoon gemetste gevel en gevel met doorstrijkmortel , tenminste wat betreft de gekozen gevelsteen.

Never underestimate the power of hard work! Onderstaand vindt u de veel gestelde vragen over de gevel. Zoals het werken met metselmortel, doorstrijkmortel , voegmiddelen en vragen over witte uitslag. Mocht uw vraag hier niet bij staan, neem dan contact met ons op via de Helpdesk.


We helpen u graag verder ! Weber Beamix een stabiele mortel en kleurgegarandeerd. Voor een optimale stapelhoogte. Wat zet je neer, wat laat je achter. Mortels voor metselwerken. Stuk voor stuk oplossingen die constructief.


Metselen en voegen ine duurzaam en efficiënt. MegaMix doorstrijkmortel is een hoogwaardige geprefabriceerde metselmortel en is bij uitstek geschikt voor het doorstrijken van metselwerk. MEGAMIX DOORSTRIJKMORTEL. Maakt achteraf voegen overbodig.


Maar wat is nu doorstrijken? Handwerk wat vraagt om vakmanschap, Met behulp van de Multi-pointer heeft de verwerker een vaste en traploos instelbare maat, constante druk en voegdiepte. Heel erg netjes hoef je ook niet te werken want door het borstelen breng je wat structuur aan waardoor je luchte kuiltjes en bultjes niet opvallen en de wat grotere bulten.


Deze mortel ( doorstrijkmortel , Maxxit (voorheen Beamix) levert dit) is harder dan gewone metselspecie, en ook veel vochtebstendiger.

Van traditionele metsel- mortels tot gekleurde doorstrijkmortels of mortels met isolerende of. Verder zijn er heel wat verschillende soorten stenen. Daarom hebben wij metselmortels.


Bakstenen evolueren : geglazuurde bakstenen, ondiepe gevelstenen en bakstenen met een gering absorptievermogen komen meer en meer aan bod. Dan is het vanzelfsprekend dat ook metselmortels evolueren. Dé evolutie bij uitstek, is de ontwikkeling van doorstrijkmortel. Doorstrijkmortel is een op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts