dinsdag 24 oktober 2017

Verrijdbare spiegel fysiotherapie

Besteleenheid per, Stuk. Stuks per besteleenhei 1. Extra omschrijving, Oppervlakte van deze spiegel bestaat uit folie. Vind spiegelwand op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Een spiegel van goede kwaliteit is onmisbaar in de praktijk. De Crystalspiegel is een perfecte spiegel voor gebruik in de fysiotherapiepraktijk. Afmetingen: Buitenmaat frame: 1x cm. Grootte van de spiegel zelf: 1x cm.


Let op: de afleverkosten bedragen € 9i. Verticale handgrepen met polsondersteuning. Rep Eggserciser extra soft oranje.


De FOSK verrijdbare spiegel is een goed hulpmiddel bij ballet en dans, kledingwinkels of andere activiteiten.

Kies ook voor echte Nederlandse kwaliteit. Deze verrijdbare spiegel beschikt over de volgende unieke kenmerken: Extreem veilig. Paramedi is een onafhankelijke producent en leverancier van hoogwaardige apparatuur voor gebruik door ( fysio ) therapeuten. De spiegelelementen zijn licht en. Standaar Alfabetisch, Prijs oplopen Prijs aflopend.


Balletbarre 6m verplaatsbaar Prijs op aanvraag. Balletbarre 6m verplaatsbaar. Spiegelwand , verrolbaar € 2. Onze Fosk verrijdbare spiegel is een doordacht en uniek product. Techniekclusters van de schouderregio De technieken voor de schouderregio zijn in clusters ingedeeld die in schema 9. Oriëntatie schoudergordel . Fosk Mirrors is uw partner voor al uw spiegels. Verrijdbare spiegels , spiegelwanden, wandspiegels, veiligheidsspiegels en spiegels op maat.


Smidt Naam instelling: Smidt Provincie: utrecht. Wordt gebruikt bij fysiotherapie voor de correctie van de lichaamshouding. Onderstel is inklapbaar.

Een orthopedische spiegel wordt gebruikt voor houdingsdiagnose, houdingscorrectie en spiegeltherapie. SPECIFIEKE KENMERKEN gepolijst spiegelglas van mm dikte. Bij het plaatsen en bezorgen van de spiegels worden deze afgeleverd met een gratis speciale spiegelreiniging.


Praktijken van fysiotherapeuten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts