dinsdag 31 oktober 2017

Intergas prestige cw6 geen warm water

Ik heb volgende probleem met mijn intergas prestige. Op het moment dat ik mijn warmwaterkraan open draai wordt het water warm en wordt steeds kouder. Boiler van CK ketel uitzetten, hoe?


Intergas prestige warmt water op maar cv wordt. De inhoud van de boiler is liter.

Door deze boiler kan de ketel snel warm water leveren. Maar deze luxe heeft een kleine keerzijde omdat een boiler eenmaal . Voor bovenstaande CV-ketel problemen waarbij de CV-ketel display geen storingscode geeft, . De warmwatervoorziening heeft voorrang op de verwarming. Tijdens het tappen wordt warmwater onttrokken aan de boiler.


De ketel komt automatisch in werking zodra u warmte vraagt d. Het volgende is gekopieerd uit een mail van iemand van intergas : Geachte heer, Na minuten heeft de ketel nog een comfortabele continu. Overigens maakt het niets uit, zelfs als ik de 2de pomp uitzet dan krijg ik geen warmwater meer als de boiler leeg is.

Dit type kan gemakkelijk een ruim bad en stortdouche voor het hele gezin voorzien van warm water. Deze CV-ketel kan een zeer grote hoeveelheid warm water direct leveren en het hele huis verwarmen. Met een CW6-classificatie kan de ketel iedere warm waterbehoefte aan. De design-ketel mag gezien worden. Inmiddels is de ketel ruim een week in gebruik en we hebben geen seconde spijt van deze ketel.


Ons huis is in mum van tijd op. Het warmwater comfort door de aanwezigheid van de ingebouwde liter boiler is ongekend. Wilt u tegelijkertijd de wasmachine gebruiken, douchen en uw huis verwarmen? Hiermee heeft u direct beschikking over grote hoeveelheden warm water. Warm water tappen op tappunten is geen enkel probleem.


Wanneer u nog geen HR doorvoer heeft, kunt u de “standaard installatie” bestellen en later, gedurende het bestelproces een HR doorvoer bestellen voor € 6-. Betreft het geen standaard. Vraag dan hier meer informatie aan!


Beschik direct over lekker veel warnte en warm water. Daarnaast voorziet deze ketel u van liter warm water van 40° C per minuut. De Prestige beschikt over dubbele HR, en dus een hoge winst op . Deze cv-ketel zorgt voor verwarming en warmwater (combiketel).

Daarmee beschik je over zeer veel warm water , op elk . De traploos modulerende regeling reageert automatisch op uw warmtebehoefte. Dit zorgt voor een zeer gelijkmatige en behaaglijke warmte in uw woning, bij verbluffend gunstige energieprestaties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts