maandag 23 oktober 2017

Combidakvoetprofiel

Wij hebben een breed assortiment en zijn altijd de goedkoopste! Een goede dakvoetconstructie is essentieel voor een goede ventilatie van de dakspouw. Dakvoetprofielen zorgen voor een mooie afwerking en bescherming tegen regen, wind en stuifsneeuw.


Om de dakvoet op een juiste manier te laten ventileren biedt Ubbink u verschillende dakvoetprofielen. In combinatie met een vogelschroot zorgt het . Daarnaast beschermt het profiel het dakbeschot of de dakplaat tegen opspattend water uit de dakgoot.

Met de dakvoet wordt het dak aan de onderzijde afgewerkt. Deze afwerking moet volgens het Bouwbesluit aan een aantal technische eisen voldoen. Maar natuurlijk is ook een esthetisch fraaie oplossing van belang. Monier houdt met beide aspecten rekening.


Het nieuwe vogelvriendelijke product biedt huismussen een veilige nestelplek onder de pannen. Te koop stuks combidakvoetprofiel zie foto s. Land van herkomst, Nederland. URL Fabrikant, Hier heeft u een gratis account voor nodig.


URL artikel, Hier heeft u een account voor nodig.

URL Prestatieverklaring (DoP), Hier heeft u een account voor nodig. Het profiel beschermt de dakplaten en panlatten tegen opspattend water. Tevens wordt hiermee een mooie en strakke aansluiting verkregen tussen de dakpannen en de dakgoot. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.


Het minimum te bestellen aantal is 10. Verlanglijst Product vergelijk. Het onderste gedeelte van een dakschild wordt ook wel het dakvoet genoemd.


Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de kombi-dakvoetprofiel, . Bouwbestel heeft namelijk een ruime keuze aan dakvoetprofielen. We have many A-Z keywords for this term. Recent user searched keywords. Dakvoetprofiel Bescherm de onderkant van het dakbeschot optimaal tegen weersinvloeden en opspattend water uit de goot met het dakvoetprofiel.


Leverbaar in: Dakvoetafwerking. Aluminium Lengte: m Kleur: rood en antraciet Kunststof Lengte: m Kleur: antraciet. Combi dakvoet profiel zwart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts