dinsdag 10 oktober 2017

Walltherm houtvergasser

Om de techniek, zoals deze al jaren wordt gebruikt op industriele schaal, te kunnen gebruiken voor thuis was . Diameter rookgasafvoer afvoer, Ø1mm. De eerste houtvergasser met . Geruime tijd ben ik gefascineerd door een houtkachel op cv. Vandaaruit wordt via een buizenstelsel het water naar een lage temperatuur verwarmingssysteem gevoerd en kan ook sanitair warm water worden aangemaakt. Een standaard WALLTHERM - houtvergasser geeft van zijn warmte af aan het CV-water en aan de omgeving waar de kachel staat, onder de vorm van .

Vind houtvergasser op Marktplaats. Walltherm Königsspitse Houtvergasser. Voor iedereen een voordeel. Ook brandend te zien in onze showroom. Een houtvergasser werkt volgens het omgekeerde verbrandingsprincipe.


Wij leggen u uit hoe dit in zijn werking gaat, een heel efficiënt systeem. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Door de innovatieve verbrandingstechniek bereikt de houtvergasser het unieke rendement van ruim met zeer .

En ik weet dat heel wat mensen een schurft hekel hebben aan die oude stinkende houtkachels. Maar de moderne houtcv ketels of zelfs houtvergassers hebben rendementen van meer dan en stoten ook niet veel fijnstof meer uit. Lees hier de volledige werking. Door een optimale verbranding blijft weinig as achter. De bovenste branderkamer is zo ontwikkelt dat deze volledig met hout gevuld kan worden.


Meer informatie over dit product? Haarden Brochures aanvragen? Onderstaand treft u verschillende materialen voor het veilig aansluiten van cv-houtkachels, buffertanken en zonne-boilers.


Alle materialen zijn van een goede kwaliteit en zeer belangrijk voor een goede werking van het systeem. Wanneer u verzekerd wilt zijn van een goede werking van uw systeem, of u . This Pin was discovered by UW-Woonmagazine. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.


De door ons geleverde houtvergassers met CV aansluiting zorgen door hun dubbele verbranding in combinatie met een optimaal werkende warmtewisselaar voor een rendement tot wel en een warmteafgifte naar de CV-installatie toe van. Aangevuld door een warmteafgifte naar de CV van. De haard maakt het mogelijk om uw huis volledig te verwarmen vanuit de woonkamer inclusief uw warme douchewater. In de winter geniet u van de bijzondere sfeer en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts