woensdag 18 oktober 2017

Mitsubishi airco 2 5 kw

Neem dan contact met ons op. Een comfortabele leefomgeving is uw goed recht. Uw airconditioner is dus niet langer alleen om te koelen . Met de standaard inverter warmtepomp kunt u comfortabel en snel de ruimte verwarmen.


Coolmark heeft recent een nieuwe website voor potentiële gebruikers van. De uiterst succesvolle ZG range is vervangen door het nieuwe type ZJ.

Naast het nieuwe design van de binnenunit zijn ook de COP waarden verhoogd van deze lijn. Het gaat om de binnen unit, buiten unit moet apart besteld worden. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Ontdek hoe een warmtepomp, airconditioner of klimatisatiesysteem een oplossing kan zijn voor uw project, van woningbouw tot industriële toepassing. Geconfronteerd met de uitdaging om airconditioningsystemen te ontwerpen die onder de zeer verschillende klimaatomstandigheden die in Japan heersen een uitmuntend resultaat leveren, . Horizontale uitblaashoek instellen. Afstandbediening, Ja, infrarood.


Binnenunit: Model type, Wand.

Selecteer het energielabel tijdens koelen. Het assortiment van comfort- airconditioningunits bestaat uit . Een airco is een warmtepomp en werkt met het principe dat een vloeistof die verdampt, warmte aan zijn omgeving onttrekt. Hier zit een speciaal ventiel ( ) waar de vloeistof doorheen stroomt.


De airco binnenunits zijn verbonden met . MHI airconditioners staan garant voor comfort. Profiteer van deze Op=Op aanbieding een MHI single split inverter airconditioning inclusief onze vakkundige montage. Koelcapaciteit: ,kW. Gedaan dus, met dat puffen en hijgen.


En wat zijn de prijsbepalers? Wist je trouwens dat je airconditioning ook kan dienen als verwarming? SRK-ZMX-S Single Split inverter warmtepomp ,kw koelvermogen kw verwarmingsvermogen Garantie jaar! Geschikt voor ruimtes tot 80mBel.


Met een max binnenunits op één buitenunit. Airco in huis, kantoor of winkel?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts