donderdag 12 oktober 2017

Houtkachel dovre 300

Vind dovre 3op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Met het stevige vermogen kan de kachel prima een grotere . Het is ook een materiaal dat grote warmte aankan zonder dat het krom trekt. De 300CB kan houtblokken van wel centimeter aan.


Vooral praktisch aan deze kachel is dat je aan de zijkant kan laden of aan de voorkant.

Er kunnen lekkere grote blokken hout in deze stoere en degelijke gietijzeren houtkachel. De afmetingen van deze kachel zijn . Dit artikel behoort niet meer tot het actuele gamma, onderdelen zijn nog verkrijgbaar. Traditionele houtkachel met Noorse figuren.


Afmetingen BxHxD: 8x 7x 3mm. Dit product is in volgende . Open de explosie tekening om een onderdeel op te zoeken. De tekeningcodes zijn terug te vinden in de onderdelenlijst hierna.

Onderdelen die niet in de lijst voorkomen zijn niet beschikbaar via de webshop. Symbool van huiselijke gezelligheid en behaaglijke warmte. Dovre service-onderdelen shop. Wij verkopen een prachtige houtkachel Dover 3cb uit gietijzer. Prijs : 995€ uit… € 9900.


Vermogen Kw Optioneel is een opzetstukleverbaar Kw. Naar aanleiding van een faillissement van store van kachel. Namelijk de aangename warmte, een dosis sfeer en daarbij ook nog is romantiek. In deze houtkachel kunt u houtstammen stoken van maar liefst zestig centimeter.


Nominaal vermogen: kw. Aansluiting rookgasafvoer: Ja. De vrijstaande houtkachel 300CB. Hout Hout brandt helemaal op en geeft een grotere verbran. Een design houtkachel op pootjes.


De Sense is gemaakt van gietijzer en heeft de (boven)afvoer ver naar achteren geplaatst zodat de houtkachel niet zo ver de kamer in komt. Hoi allemaal, Ik heb een gietijzeren dovre 3houtkachel aangeschaft. Nu wil ik hier graag wat extra rendement uit halen.

De kachel staat tegen een bakstenen muur, en deze muur wordt enorm warm. Ik zou de wand achter de kachel willen bedekken met een . Kom langs: Ambrosius van Ommerenlaan 3 Barneveld. Veluws Vuur Barneveld levert vele onderdelen en accessoires voor uw kachel. Zowel voor houtkachel , gaskachel, pelletkachel als andere typen kachels. Kachelpijpen , kachelonderdelen , kachelaccessoires en vele andere producten.


Deze haard is leverbaar in de kleur antraciet. De BOLD3, een ovalen kachel. Een houtkachel met moderne vormen en een gebogen ruit. Ook staan ze bekend om kwaliteit, design, rendement en milieubewuste verbranding. Volledig opgekuist, met de originele binnenplaten ! Kosten samen algauw 1euro!


Alsook nieuwe afdichtingskoord. Rendement = klasse A. Binnengebracht door Ecoshop Leuven Plaats : Leuven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts