vrijdag 22 december 2017

Honeywell round wireless t87rf2025

Voor een eenvoudig te bedienen zone-geregelde, vloerverwarming, kan de Round Wireless worden toegepast in combinatie met de HCEvloerverwarmingsregelaar. Voordat de Round Wireless met andere RF apparatuur kan communiceren, moeten deze aan elkaar worden toegewezen. Na het toewijzen is de Round Wireless gereed om te communiceren met de andere RF apparatuur en in staat om informatie uit te wisselen.


Voor toewijzen, ga als volgt te werk: 1. De thermostaat is verkrijgbaar in verschillende varianten.

Ben je geïnteresseerd in Evohome? Bekijk de Evohome startpakketten . Soort document (Taal), Filenaam, Fileomvang. Deskundig advies en snelle levering. Weergave-opties, Binnentemperatuur. Platform App, Android , iOS.


Anders dan zijn eerdere generatie.

Round is deze versie uitgerust met een groter verlicht display voor een optimale uitleesbaarheid. Specifiicaties: Aantal perioden per dag instelbaar: N. Wanneer een thermostaat verplaatst moet worden, is de Round Wireless de ideale manier om het omleggen van bekabeling te vermijden. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Honeywell Round Wireless. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs!


Nu te koop bij Toolstation. Dit betreft de versie zonder ontvanger en is geschikt voor diverse Intergas cv ketels met ingebouwde RF ontvanger waarbij de thermostaat ook kan moduleren. Soort, Ruimtethermostaat draadloos. De Round Wireless combineert eenvoud van montage met een bediening die iedereen begrijpt.


Meetbereik onderwaarde, °C. Thermische terugkoppeling, Geen. Regelkarakteristiek, PID. Ideaal als uw thermostaat tegenover een groot raam, bij een deur of vlakbij de verwarming hangt. Geschikt voor CV ketels met ingebouwde RF ontvanger, kan op elke gewenste plek worden gemonteerd.


Correct en snel geleverd.

Gedegen technische ondersteuning. Eur met garantie en gratis. Prijs is inclusief BTW, exclusief Verzending. Toevoegen aan winkelmandje.


Blader door deze categorie: Evohome . Eenvoudige bediening door verdraaiing van de instelring. Vlamsymbool geeft aan wanneer de cv-ketel is ingeschakeld. Voeding batterijen (x AAA Alkaline, bijgesloten).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts