maandag 25 december 2017

Boley amstelveen

Boley Openhaarden werkt in diverse landen met een select aantal dealers van onze haarden. U vindt hier een overzicht waar u in Nederland terecht kunt voor onze open haarden. Op zoek naar een open haar gashaard of sfeerhaard op maat? Kiest u voor het knapperende vuur van een houthaar een inbouwhaard of het gemak van een gashaard? Van een strakke, gesloten gashaard met een moderne uitstraling tot een nostalgische openhaard.


Benieuwd naar onze opgeleverde projecten?

Specificeer uw zoekopdracht. Bekijk dan hier ons inspiratieboek! Door gebruik te maken van onze website accepteert u ons cookie-gebruik. Wij leggen u graag uit hoe wij uw privacy respecteren.


Al bijna jaar is Boley specialist op het gebied van exclusieve openhaarden. Het bedrijf heeft de hele ontwikkeling van de haard van nu vanaf het begin meegemaakt. Het bedrijf realiseert vuurmeubels in unieke vormen en verschillende materialen zodat de wens van de opdrachtgever waargemaakt kan worden.


ZJ Amstelveen Netherlands.

Riant (en écht het grootste) penthouse in Amstelveen van 350m(!) plus terrassen (102m2)! Binnenstad Amsterdam (minuten) met al haar musea, ultra luxe. Ruime en lichte living, dankzij de ligging op het Zuidwesten, met Eiken parketvloer, een Boley gashaard en een verbluffend uitzicht. Aan de living bevindt zich de ruime en zonnige tuin met eigen steiger. Door de hoekligging is het een zeer zonnige tuin met veel privacy, diverse terrassen en een houten schuur.


Home Sweet Home Leven en werken tussen fruitbomen. In beeld: transformatie van een donker huis uit de jaren vijftig tot minimalistische zwart-witwoning. Deze royale openhaard heeft een transparant karakter.


De haard kan in matte kachellakken gespoten worden maar is ook leverbaar in RVS. De doorsnede van deze openhaard is 115cm. Deze haard kan als houthaard en als gashaard geleverd worden.


Administratiekantoor boley op Telefoonboek. Naast een administratiekantoor boley vind je ook administratiekantoor, boekhouder, accountant, organisatieadvies, belastingadvies. Ruime living met Amerikaans wit Eiken parketvloer, een Boley gashaard en een verbluffend uitzicht. Tevens heeft u een achterom en een houten schuur.


Op de huurwoning site van Mijnhuren vind je alle actuele huurwoningen en huurhuizen in Amstelveen. L-vorm met luxe gashaard ( Boley ) en de open keuken voorzien van combimagnetron, inductiekookplaat, koelkast, aparte vriezer en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts