maandag 25 december 2017

Vuurvaste mortel knauf

Gebruiksklaar mengsel van vuurvaste cement, chamotte en hoogwaardige toeslagstoffen. Bijzonder geschikt voor open haarden, schouwen en barbecues. Dit product is geschikt voor open haarden, barbecues en schoorstenen.


Hitte bestendige mortel voor het metselen van open haar BBQ etc. Deze vuurvaste en hittebestendige kit is ideaal voor gebruik bij plekken waar een hoge hittebestendigheid vereist is zoals de open haard of een oven.

Artikelgroep, Materialen voor overige toepassingen. Type Mortelmix en cement. Kortingsgroep, Mortelmix en cement . Industriële mortel met als voornaamste bestanddelen: zan aluminaatcement, chamotte en specifieke toeslagstoffen. Wil je meer informatie over dit product of wil je weten of het op voorraad is? Neem contact op of kom langs.


Knauf vuurvaste mortel kg.

Het assortiment kan per winkel afwijken. URL Fabrikant, Hier heeft u een gratis account voor nodig. Voor het pleisterwerk geldt een max. Mengsel van vuurvaste cement, chamotte en toeslagstoffen. Uitermate geschikt voor open haarden, schouwen en barbecues.


Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Stel uw offerteaanvraag samen om uw persoonlijke aanbieding te ontvangen of meldt uzelf als professional aan om de prijsafspraak voor uw bedrijf te ontvangen. Hamstra Bouwmarkt Goedkoop Vuurwerk Gorredijk. Welkom bij handelscentrum soeting joure!


Beschrijving vuurvaste mortel van kg geschikt voor het verlijmen van vuurvaste stenen voor de contructie van een vuurplaats, pizza of broodoven en. Speciaal geschikt voor verkleuringsgevoeli- ge marmer en natuurstenen. Conform de Europese klasse C2FT-S1.


Voor wand en vloer, voor . Vuurvaste mortel in een kg zak voor het verlijmen van vuurvaste . Want mensen voelen zich het prettigst in en woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Daarom werken we elke dag hard aan oplossingen die daaraan bijdragen: innovatieve .

KNAUF VUURVASTE MORTEL 5KG. De LFP 2is extreem spanningsarm en heeft een minerale toeslag waardoor deze buiten duurzaam is. Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW . Voordeel van deze pleister is dat hetzelfde materiaal zowel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts