dinsdag 5 december 2017

Maxxfan deluxe prijs

Gatmaat van 36×tot 40x40cm. Diameter ventilator 30cm. Leverbaar in uitvoeringen wit en Smoke. Campersalon - Webwinkel en werkplaats voor camper accessoires.


Onze prijs € 34Adviesprijs : € 39Besteld voor 16.

Voordelen van Kampeerdump. Vanaf nu te koop bij De Wit Schijndel. Prijs voor niet-leden € 399. Speciale prijs € 3500. Camper Profi heeft een nieuw en uniek dakluik geimporteerd.


Amerikaans), deze past in een bestaande opening van een dakluik 40xcm. De diameter van de ventilator is centimeter.

Hij is er zowel in het wit als in smokeglass. Je krijgt jaar garantie. De introductieprijs is € 399 . Dat is voordeel bij kampeerdump, het enige wat wij dumpen is de prijs ! Er is vrijwel geen artikel dat . Ook met gesloten deksel . Het unieke gepatenteerde.


FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Dit dakluik heeft een gepatenteerde raincover. Volledig 12v dus geen omvormer nodig. Holidays On Wheels kan U elk dakluik leveren en plaatsen, een lek, doffe kleur, horden defect, enz. Kwaliteit en klant tevredenheid tegen een betaalbare prijs ! The MAXXFAN Deluxe is the ultimate combination of fan, vent and rain shield.


High output for ventilation performance and superior weather protection. Vaste prijs 1euro per paneel.

Zij toveren voor u een bestelbus naar een buscamper op maat om. Als Reimo dealer kunnen de hef-slaap daken en de RDW . Camper-inbouw bij Aart is exclusief en toch betaalbaar. Een dakluik met geintergreerde ventilator, zorgt voor frisse lucht en verkoeling ook tijdens het rijden. De maxxfan deluxe kan gebruikt worden voor luchttoevoer en luchtafvoer. Met gesloten deksel te gebruiken voor luchtcirculatie.


Geen producten in je winkelmand. Of het nu gaat om montage van luchtvering, levelsysteem, schotel, daglichtpaneel of dakluiken. Maxxfan dakluikventilator. Of reparaties van (vocht)schade, kachel, koelkast of elektronicastoringen.


De raincover zorgt ervoor dat dit luik onder alle omstandigheden gebruikt kan worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts