maandag 11 december 2017

Magnum ijs nieuw

NOG MEER MAGNUMS OM VAN TE HOUDEN. Intens, fruitig, donker of decadent zoet. Met welk ijsje geeft u toe aan de verleiding? Bestel je ijs artikelen online bij Albert Heijn.


De beste ijs artikelen thuisbezorgd of ophalen.

De kokos- en framboos- ijsjes worden ondersteund door een tv-campagne. De pindakaas- variant niet. Het gewicht van het ijsje is gram, te vergelijken met snacks als Mars en Snickers. Twee woorden: chocoladesaus, karamelsaus. Hoog tijd voor een lekker ijsje en wij hebben meteen al een nieuwigheid gespot die we willen opeten.


Verder hadden prijsverhogingen een positief effect op de omzet. ROTTERDAM - Het ijs van magnum is nu ook verkrijgbaar in bekers. De nieuwe bekers zijn nu verkrijgbaar bij alle supermarkten en in Amsterdam ook exclusief via UberEATS, binnen minuten thuisbezorgd.

DUBAI - In de Verenigde Arabische Emiraten is grote commotie ontstaan over sporen van alcohol in ijs. In het Conservatorium Hotel weltevestaan. Heerlijk vanille- ijs , omhuld met een laag cacao, gevolgd door een caramelsaus. Dit als welkomsverassing . Rainforest Alliance Glutenvrij . Helaas kan het weer in België nogal wisselvallig zijn. Gelukkig is het minstens even gezellig om onder een dekentje te kruipen en daar te genieten van jouw ijsje.


De ultieme verwennerij voor jezelf . Extra leuk: ijsliefhebbers die tussen donderdag en zondag 16. Zo verloot UberEATS een verwendag in het Conservatorium Hotel, een Ice Cream Party voor thuis, een Magnum relaxpakket voor op . Bestel Ola Magnum Ijs Mini online of ga naar de winkel. Magnum Pint via UberEATS bestellen, maken kans op verschillende prijzen.


SPAR is altijd in de buurt. Bestel Ola Magnum Ijs Mini Classic makkelijk en snel online bij Coop supermarkten. After Dinner ijspralines.


Je ontvangt dan een nieuwe mail met link om het account te activeren.

Wanneer je binnen uur op deze link klikt wordt het account geactiveerd. Met de cookies kunnen wij advertenties aanpassen aan uw interesses en. Vanille- ijs omhuld met melkchocolade () en amandelen (). Pure kwaliteit van Magnuromig vanille- ijs , een dikke laag melkchocolade met heerlijk krokante Stukjes amandel.


Een laag krakende melkchocolade. Je kunt het iconische ijsje zó eten, maar je kunt er stiekem ook heel. Wij zijn dol op Magnums. Huismerkijsjes lekkerder dan Magnum en Cornetto.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts