woensdag 27 december 2017

Heater huren hardenberg

Telefonisch bereikbaarheid in het laag seizoen ( tot april ). Woensdag niet bereikbaar. Koelkast, tafel model, 200. Koelwagen met stelling, 1300. Vrieskast, 5liter, 400. IJsblokjesmachine, 100.

GM Tent Rent is gelegen in Hardenberg en bestaat nu meer dan jaar. Wij hebben diverse tenten met uitbreidingsmogelijkheden waardoor wij voor elke gelegenheid en locatie een passende oplossing kunnen bieden. Elektrische schaarhoogwerker verhuur. Handpallettruck verhuur.


Het regelen van de catering op feesten en bijeenkomsten is naast het organiseren een hoop werk. Bij Vos Catering Hardenberg nemen we u dat graag uit handen! Wij regelen heerlijke barbecues, buffetten (warm, kou stamppot etc. ), hapjes (warm en koud) en dranken (gekoeld).


We brengen alles op locatie zodat u zich . Zo goed als nieuw,Terrasverwarming vind je op Marktplaats.

Verhuurt en verzorgt alles om uw feest sfeervol en onvergetelijk te maken! Alles over uitgaan en stappen in Salland! Heeft u binnenkort een trouwfeest, tuinfeest gepland of een bedrijfsfeest in het verschiet? Of wilt u uw evenement gewoon de uitstraling geven dat het verdient?


Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Van strakke pagodetent tot een feestelijke stertent. Voor sommige klussen is verhuur van gereedschap echt een uitkomst. Bij uw GAMMA bouwmarkt kunt u alle soorten gereedschap huren.


Partytent huren Hardenberg ? Huur gasheater online bij Boels. Specialist in verhuur van heaters. We bieden diverse gasheaters aan van kW - kW als ook infrarood verwarming. Bekijk alle bedrijfshallen te koop en te huur in De Mulderij, Hardenberg op funda in business.


Alle materialen voor uw feest? Vraag direct een offerte op maat aan! Uelsen omgeving Almelo Hengelo Hardenberg. Woning te huur , circa m gelegen in Uelsen.


Wilt u een kleine heater huren voor in huis, of de partytent.

Leidschendam (Zuid-Holland) .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts