woensdag 13 december 2017

Pop up festival ede

Pop - up Kleurwedstrijd voor alle kindertjes! Voor de tweede keer hebben we een kleurplaat ontwikkelt over Edese Helden. Edenaren die bijzonder waren voor Ede.


Dat zijn er best nog een aantal dus we gaan er elk jaar drie tot leven wekken. Zij worden bijvoorbeeld onderdeel van een levend .

Het Popup festival wordt gehouden in de laatste week van mei in en rond het centrum van Ede. De gemeente Ede moet gaan praten met de jongeren volgens Marokkaanse voorzitter - Omroep. Theater, dans, kunstinstallaties en koren, er was van . Zomerbries en Popup - festival in centrum van Ede.


EDE - Deze ruiters lieten met hun paarden dressuur van een . Tijdens het festival worden in winkels, op pleinen en in parkeergarages vanuit het niets optredens gegeven of exposities gehouden. De organisatie denkt graag mee om samen tot .

Een gratis festival waarin internationale (straat)theatervoorstellingen worden opgevoerd en publiek wordt vermaakt met mobiele theateracts en indrukwekkende installaties. Gecombineerd met lokaal talent. De straten van Ede -Centrum zijn een podium. Publiek wordt op verschillende plekken in de stad verrast met theater, muziek, beeldende kunst en kunstinstallaties.


Drie dagen lang zullen dertig acts door het hele centrum opduiken. Als je een schip wilt bouwen, beveel de mensen dan niet om hout te verzamelen, verdeel het werk niet voor hen, geef geen orders. Nee, leer hen te verlangen naar de onmetelijke uitgestrektheid van de zee. Na het succesvolle eerste PopUp Festival Ede vorig jaar, waren we ook dit jaar weer graag van de partij in het centrum van Ede. Publiek verrassen met onze optredens, om zo kunst en cultuur in Ede onder de aandacht te brengen.


Code geel met bolhoed zorgde voor veel leuke reacties en onze . In Ede -Zuid bij station Ede -Wageningen organiseert stichting SEC KunstWerkplaats het Kunst Pop - Up Vierdaagse festival. De pop - up kunst verrast het voorbijgaand publiek en activeerd mensen om in contact te komen met cultuur. Het foodfestival voor professionals in food en hospitality is een initiatief van Food Inspiration, The Food Line-up en de Gemeente Ede. Puur, echt eten met producten uit de buurt, bereid met simpele technieken en gegeten in een pop - up omgeving die uitblinkt in eenvoud.


Deze keer onder andere met bluesmuziek en een optreden van illusionist Tim Horsting. Gedurende een paar minuten werd een act uitgevoer waarna het publiek verwonderd achterbleef, en de act .

Vanuit het niets werd publiek in Ede -Zuid verrast met theater, muziek en exposities. Flashmob Popup festival. Afgelopen zaterdag mochten we de reizigers en passanten op station Ede -Wageningen en winkelcentrum Hoog Maanen 6x verassen met onze flashmob in samenwerking met de zangers van Het Andere Koor!


Prettymedia maakte een samenvatting van ons optreden . Ede krijgt een nieuw popcentrum! Aan het Kuiperplein (nr. 31) ontstaat Het Centrum voor Popcultuur.


Hier gaan wij met jongeren uit Ede aan de slag met talentontwikkeling samen met ( pop )cultuur. Daar zijn we hartstikke trots op! Vader van vriend van de mooie Nanneke!


Ik werk bij Cultura in Ede. WFC terrein - voor kazernes. Heb je kunstboeken over, dan graag brengen naar de mini-bibliotheek zodat een ander er weer plezier van kan hebben.


Er worden eenmalige presentaties of acts gegeven voor het passerende publiek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts