woensdag 6 december 2017

Nefit proline hrc 24 cw3 geen warm water

Probleemomschrijving: De verwarming werkt maar de ketel geeft geen warm tabwater. Er wordt geen (servicecode) of bedrijfs- of storingscode weergegeven. Nefit Proline HRc- CV doet het niet, wel warm. Of stel een vraag aan een.


Deed het eerst geweldig, maar nu moet je de warme kraan bij herhaling op nieuw aanZetten om warm water te krijgen.

Type klus: CV-ketel repareren, onderhouden of verplaatsen. Materiaal verzorgd door: In overleg met de vakman. Eerste werkdag: Zo snel mogelijk . Ik heb er totaal geen ervaring mee en geen verstand van, maar met de gebruiksaanwijzing dacht ik het wel te kunnen. Automatische ontluchter aan bovenzijde open draaien, slang aansluiten op waterkraan en toevoerkraan HR-ketel. Toen toch maar graden geprobeerd in de hoop dat er dan meer water door zou stromen, maar ook hier heb ik geen verschil gemerkt.


Gebruikers- en installateursinstructie hr-toestel.

HRC CW, HRC CW4. Controleer op storingscodes en voer een reset uit. Zorg dat op de kamerthermostaat de warmwaterfunctie is ingescha-. Binnen een jaar moest de stromingssensor vervangen worden.


Kosten 12euro inclusief uurloon vervanging en btw. Recensie en specificaties van de Nefit - ProLine HRCCWcv-ketel. Nefit levert met de ProLine HRCCWeen combiketel waarmee je het huis kan verwarmen en warm water kan tappen. Voor het warme water beschikt deze ketel. Het jaartaprendement van deze ketel ligt op: geen opgave Nefit.


V Plaats geen voorwerpen voor de ventilatie-. Het HRww- label geeft aan dat het cv-toestel op een zuinige en efficiënte wijze warm water. Om dit product ook op de langere. Breng geen veranderingen aan aan het cv-toestel of andere delen van de cv-installatie.


De installateur moet eerst langs komen en het probleem doorgeven aan nefit en dan maakt nefit een afspraak om het probleem op te lossen door een eigen monteur. Tot die tijd heb je een kapotte ketel, dus geen verwarming en warm water.

En dat kan meerdere dagen duren en reparatie door installateur wordt niet. Het gelijktijdig gebruik van warmwaterkranen (bijvoorbeeld in de keuken en badkamer) is niet mogelijk. Deze cv-ketel is niet geschikt als je een 2e badkamer hebt. De cv-ketel gaat pas warmwater.


Nefit ontwikkelt produceert en verkoopt producten voor de centrale verwarming en warmwatervoorziening. Let op: Bij vorstperiodes pomp- nadraaitijd instellen op uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts