vrijdag 1 december 2017

Onderhoud intergas

Onderhoud van een cv-ketel. Tijdens kantooruren, tussen 8. Buiten kantooruren kunt u ons een. Raadpleegt u dan de meegeleverde . Intergas heeft zowel regionale als landelijke installateurs.


Samen met het reguliere CV onderhoud van Warmgarant mag een CV-ketel storing eigenlijk niet voorkomen.

Je kunt op de site kijken wat je allemaal zelf kunt doen om een CV-ketel storing te voorkomen, of op te lossen. Schroom niet, en bel ons gewoon! Dit om ervoor te zorgen dat de CV-ketel zuinig en goed werkt.


Na het eerste onderhoud komt onze installateur in het derde jaar weer langs. De onderhoudscyclus is na het eerste jaar steeds om de twee jaar. Ik wil onderhoud uitvoeren aan mijn CV ketel. Bij stap staat Neem de koppeling onder het gasblok los.


Wat wordt hiermee bedoeld?

Moet ik de gasleiding loskoppelen die onder het gasblok zit? Voor de volledigheid hieronder de onderhouds instructie van Intergas. ONDERHOUD De ketel en de . Je ketel kan storingen geven, waardoor de verwarming uit kan vallen of dat je plotselijk geen warm water meer hebt, en dat is vooral in de wintermaanden geen pretje. Daarnaast kan je ketel bijvoorbeeld . Lees voor het installeren en gebruiken van het toestel deze installatievoorschriften zorgvuldig door.


Bewaar dit installatievoorschrift bij het toestel. Handel altijd volgens de aangegeven voorschriften. Mooyman is veel werkzaam in Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam en Zoetermeer. Heeft u een storing intergas cv ketel?


Van veel door ons geplaatste installaties hebben wij de handleiding beschikbaar via onze website. Mocht de door u gezochte handleiding er niet bij staan, stuur dan gerust een e-mail aan onze serviceafdeling. U ontvangt dan de handleiding alsnog per e-mail.


Kwalitatief behoort de Nederlandse producent van verwarmingsketels al een halve eeuw tot de top. Die vooraanstaande positie heeft het . Dit staat garant voor een hoog rendement. Met onze slimme ketelkiezer ziet u direct welke ketel het beste bij u .

Je hebt regelmatig onderhoud bij . De Kombi Kompakt HRE werkt zowel op een aan-uit thermostaat als op een thermostaat op basis van open-therm protocol. Het onderhoud aan een HR-ketel was nog .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts