woensdag 6 december 2017

Vakantiepark het stoetenslagh

Daarom betekend een vakantie bij vakantiepark het Stoetenslagh betekent veel strand plezier. Heerlijk eten, stran zwemmen en of het nu mooi weer of slecht weer is, bij ons beleeft u het hele Daarnaast bieden wij tijdens de vakantieperiodes een geweldig activiteitenprogramma voor kinderen. Heeft u kinderen en of . De prijslijst laat alle kampeer tarieven en verhuur tarieven zien.


Tevens kunt u de arrangementen die zij aanbieden in oogopslag lezen op uw beeldscherm.

Bekijk de plattegrond vakantiepark het Stoetenslagh , tevens onze vijf sterren camping in Overijssel. U boekt bij ons een verrassende strandvakantie! Wees dan goed voorbereid! Er bestaat een uitgebreid wandelnet door het Vechtdal. Te herkennen aan de palen langs de wandelpaden.


Andere uitstapjes zijn museumdorp Orvelte (km), Giethoorn. Speciale weeken midweek en week aanbiedingen en last minutes! De camping heeft een groot zwemmeer, overdekt z.

Hardenberg en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Vakantiepark het Stoetenslagh is geweldig. Het Stoetenslagh is een familiecamping waar ook veel jongeren te vinden zijn.


Op de camping is veel te doen, dankzij veel sportieve activiteiten, een eigen recreatieplas en een leuk overdekt zwembad. Op de beschutte staanplaatsen heb je veel privacy. Bijzonder aan deze camping is dat de activiteiten en voorzieningen . Prachtig gelegen tussen bossen en landerijen is hier voor jong en oud veel te doen.


Naar het strand in Overijssel? Wat dacht u van heerlijk recreëren aan een vijf hectare grote recreatieplas met groot zandstran een mooi strandterras, enkele waterglijbanen en vlonders, of - bij slecht weer - neerstrijken op het indoor strand en zwemmen in het . Kamperen op een plek waar luxe, service en dienstverlening vanzelfsprekend zijn? Boek dan bij vakantiepark het Stoetenslagh en beleef een verrassende strandvakantie in Overijssel! Schitterend gelegen tussen bossen en landerijen beleven jullie hier een ware strandvakantie.


Op zoek naar een vakantie met zon, zee en strand? Komt de regen met bakken uit de lucht vallen? Bent u op zoek naar een leuke camping in Overijssel?


U bent bij vakantiepark het Stoetenslagh aan het juiste adres! Er zijn leuke activiteiten voor jong en oud.

Bovendien zijn de voorzieningen en faciliteiten op onze camping zeer goed. Wij zijn een prachtige sterren camping in Overijssel. U kunt heerlijk genieten van uw .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts