dinsdag 19 december 2017

Convectorput radiator kopen

Heeft jouw vertrek behoefte aan (extra) verwarming, maar is het in jouw situatie niet mogelijk om een (wand) radiator te bevestigen, of is dit gewoonweg optisch niet mooi? Maak dan gebruik van het assortiment convectorputten van CVtotaal. CVtotaal levert een convectorput van het merk Jaga uit Diepenbeek te België of . Convectorput of losse convector kopen ? Daar waar radiatoren hun warmte zowel via stralingswarmte (radiatie) en convectie afgeven via de tussengeplaatste convectielamellen, verwarmen convectoren.


De complete convectorputten met bijbehorende convector worden op aanvraag voor u geproduceerd bij Betherma.

Een convectorput biedt uitkomst wanneer u geen radiatoren in het zicht wilt hebben. Warmteservice verkoopt diverse soorten convectorputten. Vind convectorput radiator op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. De putten worden in de vloer gebouw het enige wat u ziet is een fraai houten rooster in de vloer.


In de convectorput is een convector (verwarmingselement) gemonteerd die aangezogen lucht . Bekijk het ruime assortiment convectorput radiatoren van A-merken tegen scherpe prijzen. Gratis advies en 1 fabrieksgarantie.

Deze radiatoren worden geleverd inclusief volledige garantie en met advies op maat! De grote merken tegen kleine prijzen! Radiatoren Discounter, Uw radiator tegen outlet prijs!


Outlet prijzen voor alle radiatoren ! Hierdoor is er geen radiator in het zicht, maar ziet u alleen een rooster op de grond. Daarnaast is het ook ideaal wanneer je . Na radiatoren zijn convectoren de meest gekozen verwarmingselementen. In tegenstelling tot radiatoren warmen convectors sneller op, koelen ze sneller af en zijn ze beter regelbaar aangezien er geen verspilling is van restwarmte. Een ander groot voordeel van de convector is dat je hem volledig . U heeft dus geen last van koude plekken in huis, zoals bij de plaatselijke stralingswarmte van radiatoren het geval kan zijn.


Verder is de maximale warmte aan de buitenkant van een convector graden, ongeacht de aanvoertemperatuur vanuit de cv-ketel. Hierdoor zijn convectoren veiliger in de buurt van kleine kinderen. Hoewel ze vaak met elkaar verward worden, werken radiatoren en convectoren volgens een ander principe.


Super-power voor verwarmen, koelen en ventileren. Superslanke en superkrachtig ventilatorconvector. Vrijstaande ventilatorconvector voor verwarming en koeling.


Welke Jaga radiator past het best in jouw interieur?

Kun je maar niet kiezen tussen radiatoren en convectoren? Vasco legt je met plezier de verschillen, voordelen en nadelen van beide opties uit. Als een huiskamer snel verwarmd dient te worden, dan is de convector - radiator wat u zoekt.


Het voordeel vergeleken met andere snelle verwarmingen is dat deze elektrische kachel de ruimte ook langdurig verwarmt. In ons assortiment vindt u kleine convectoren voor in de wasruimte, maar ook krachtige exemplaren voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts