vrijdag 29 december 2017

Danfoss ra 2000 montage

Installation guide for how to replace your radiator thermostat: From an old raditator thermostat with RAVL. RA -N afsluiters zonder gereedschap. Uitzonderlijke kwaliteit. Kwaliteit is hét kenmerk van Danfoss. Elke thermostaat ondergaat meerdere uitvoerige controles.


Dit vormt de garantie voor een lange levensduur van de RA.

Regelelementen - standaard model. Het capillair van de uitvoeringen met voeler op afstand en met afstandsbediening is rond de voeler . Programma-overzicht met bestelnummers. Standaard element met extra RAVL- of RAV-koppelstuk.


Doorlaat, uitvoering en bestelnummers voor afsluiterprogramma RAV op aanvraag. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Ik heb een oude radiator thermostaat van de verwarming afgehaald omdat de radiator volgens mij niet werkte en veel te warm werd.


Laat de montage van deze thermostaat uitsluitend door een vakman, Uw verwarmings- installateur, uitvoeren. Bij een juist gebruik, volgens de aanwijzingen in deze handleiding, biedt deze .

Het element regelt snel, nauwkeurig en betrouwbaar door de brede en platte vorm van de balg en de . Danfoss radiatorthermostaten zijn vervaardigd vol- gens hoge, volledig. Voeler, balgelement en capillair zijn vol ledig gevuld met vloei stof. Bij dalende ruimte(voeler) temperatuur krimpt de vl oei stof.


Door de kleine massa neemt het mengsel heel. Gamme de température - °C, protection antigel, ajustage limité ou bloqué. Grâce au nouveau système de fixation encliquetable, le montage est encore . Een pasrand met uitsparingen voor een snelle en nauwkeurige montage van het regelelement op de afsluiter. Materiaal van met cv-water. Inställnings- Kapillärrörs-.


Adaptor til montage på radiatorventil fra Danfoss , type RA -N. Søgeord: d for at tilføje varenr. Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts