dinsdag 19 december 2017

Vetkoord kopen

Stopbuspakking voor pompas- en spindelas afdichting. Voor de… Meer informatie Klik en bestel . Alles wat u nodig heeft voor uw boot. Voor 16:bestel volgende werkdag in huis!


Watersporters geven ons een 1. Na een maand opnieuw iets aandraaien.

Je ziet het als er wat meer waterdruppels loskomen. Na iedere vaartocht drie slagen met de vetspuit is meer dan voldoende en gebruik vet dat op lithium-zeep basis is. Beste allemaal, Daarnet heb ik een boot gekocht, en daar ben ik natuurlijk erg blij mee. Vetkoord kan je kopen in . Echter het eerste wat er moet gebeuren is dat de vetkoorden worden vervangen. Ombouwen naar watergesmeerde schroefas.


Afbeeldingen van vetkoord kopen Meer afbeeldingen voor vetkoord kopen Afbeeldingen melden Bedankt voor uw feedback. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Niet gevonden wat u zocht?

Vermelde namen, beschrijvingen of artikelnummers van fabrikanten of materiaal . Hoewel er steeds meer varianten qua afdichting van de schroefas op de markt komen is het meest voorkomende model toch de vetgesmeerde schroefas (foto links), gevolgd door de watergesmeerde schroefas. Eerst testen of de moer makkelijk kan draaien op de hand na het lossen . Regelmatig constateren we te los of te vast aangedraaide pakking drukkers aan de schroefas. Dit systeem wordt ook wel de gland genoemd. Voor een goede werking van het vetkoord moet het katoen “nat” blijven. Bij een draaiende schroefas zijn een paar druppels water per minuut onder de afdichting . Schroefassen van plezierjachten worden hiermee afgedicht, het koord heeft een vierkante form en kan je per 10cm.


Of een rvs buis in de boot lassen. Te koop voor slechts €6. Nederlands grootste online watersportwinkel. Hoe dit aan te pakken en waar kun je onderdelen kopen ? Met vriendelijke groeten en alvast hartelijk dank.


Meteen heb ik een Volvo Seal als schroefasafdichting ingebouwd (niet moeilijk) ipv de slang met vetkoord. Natuurlijk moest ook het rubber lager in de P-steun vervangen . Ik ben van plan een boot te kopen. Is het vetkoord versleten ( niet regelmatig gesmeerd) kan dat het moeilijk draaien van de schroefas veroorzaken.


Er zal dan ook buitenwaterlekkage optreden.

Je zal dus waarschijnlijk het vetkoord moeten vervangen en regelmatig smeren. Het lekje is een speldenkop groot. De band repareren met een vetkoord of de band plakken langs binnen? Galvaniseren langs de binnenkant doen ze niet. Een vetkoord om een autoband te maken is een goede oplossing maar . Op een dergelijke afstand kopen is natuurlijk sowieso al lastig, maar dit zijn van die dingen waarvan je niet meteen weet hoe het zit, vooral ook omdat je er nog niet mee te.


Aan de schroefkant zit een wateropening voor de koeling en aan de motorkant een pakking met vetkoord die aan te draaien is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts