woensdag 13 december 2017

Zwembad schijndel

Bij zwembad De Molen Hey in Schijndel kun je onder andere terecht voor recreatief zwemmen, lessen voor kinderen én lessen voor volwassenen. In verband met een beperkte beschikbaarheid van de baden geldt op woensdagmiddag een gereduceerd tarief van € per persoon ( kinderen en volwassenen). Kinderen van jaar en jonger zijn van harte welkom . In het hoofdmenu worden verschillende onderdelen van recreatief zwemmen weergegeven.


Door in het hoofdmenu op een van deze onderdelen te klikken krijg je meer informatie.

Hieronder staat een overzicht van de tarieven van het recreatief zwemmen. Van zaterdag februari tot en met vrijdag februari vervallen alle zwemlessen en doelgroeplessen behalve Fifty Fit. Fitland heeft extra ruimte . Discozwemmen gaat NIET door!


Je kunt bij ons heerlijk zwemmen, recreëren, fit worden, fit blijven en je conditie verbeteren. Zwemlessen gaan NIET door! Telefonische openingstijden.


Op maandag- en woensdagavond verandert het recreatiebad in een fitnesstuin.

In het bad staan een tiental “stations” opgesteld waar je verschillende spiergroepen kunt trainen. Het is mogelijk om individueel of onder persoonlijke begeleiding deel te nemen aan de fitnesstuin. De fitnesstuin heeft een vrije inloop dus grijp je . Ontspan na een training in een van onze heerlijke zwembaden.


Onze baden zijn altijd heerlijk verwarmd en worden tevens gebruikt voor groepslessen zoals bijvoorbeeld AquaFit. Daarnaast leent een zwembad zich uitstekend voor baantjes trekken of voor een ontspannende cooling down. Niet alleen voor gezinnen, maar ook voor de sportievelingen kunt u in onze accommodatie terecht.


U kunt bij ons heerlijk zwemmen, recreëren of uw conditie verbeteren. Het centrum beschikt over een wedstrijdba instructieba . Locatiemanager: Cees Dircken . De brasserie is verpacht aan een lokale horeca-ondernemer. SCHIJNDEL - B en W van Schijndel hebben besloten alle douches in het zwembad Molen Hey in Schijndel buiten werking te stellen. Bij onderzoek is een lichte besmetting met de legionellabacterie gebleken. Dagje uit naar een zwembad in Schijndel.


Beste werkgevers in Schijndel. Dat laatste geldt wel voor het zwembad in Veghel van Laco. Komend jaar wordt onderzocht of ook dit zwembad kan worden opgeknapt.

Of dat voor een andere locatie wordt gekozen. Dit gebeurt in overleg met . Aantrekkelijke zwemshow in zwembad Molen Hey in Schijndel. De ramen worden verduister de verlichting wordt opgehangen en.


De doelgroepslessen en het recreatief zwemen vanavond van 19. Het zwembad wordt omgetoverd in een flitsend en swingend zwemparadijs. Thermostar bouwt al jaar zwembaden en heeft een groot aantal tevreden klanten.


De bouwmethode zorgt voor een korte bouwperiode voor uw privé zwembad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts