dinsdag 20 februari 2018

Alfa mix hotfill

Hot-fill systeem voor uw wasmachine. Bespaar elektriciteit, door warmwater rechtstreeks in te laden in plaats van elektrisch te verwarmen. Water wat door middel van gas wordt opgewarmd is tot wel goedkoper. Wanneer het water wordt verwarmd door een zonneboiler dan is de besparing nog groter. Normaal gesproken wordt koud water door de wasmachine elektrisch opgewarmd.


ALFA MIX zorgt voor het toevoegen van warmwater uit Solar- en conventionele warmwaterinstallaties.

Alfa Mix voorschakel-apparaat bespaart kostbare energie! Tot van de energie wordt tijdens het wassen gebruikt om het water op te warmen. Voorschakel apparaat om uw wasmachine of vaatwasser gebruikt te laten maken van voorverwarmd water. Hotfill voormenger ALFA-MIX voor wasmachines met tijdschakelaar.


ALFA - MIX hotfill zorgt voor het toevoegen van warm water uit Solar- en conventionele warmwaterinstallaties. Montage- en gebruikershandleiding. Warm water uit uw normale gasgestookte . Het grootste deel van het elektriciteitsverbruik zit bij veel wasmachines en vaatwassers in het opwarmen van het water tot de gewenste temperatuur van het ingestelde .

Vind hotfill op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Wij moderniseren uw toestellen. Wij leveren, plaatsen, bouwen in, modificeren uw wasplaats en parametreren correct uw nieuw toestel. Een hot-fill wasmachine is een wasmachine met twee wateraansluitingen.


Een aansluiting met koud water en . Je krijgt even goed twee jaar waarborg op een toestel dat in Nederland gekocht is maar in België ingevoerd wordt. Dit toestel zou op de wasmachine moeten aangesloten worden maar op mijn . ALFA - MIX 001GS Voormenger voor wasmachines. Vanaf nu pakt de wasmachine voorverwarmd water en bespaart hierdoor op uw energie. ALFA - MIX 001GS Voormenger voor vaatwassers.


Alfa - Mix Hotfill (best prijzig). Nóg meer besparen is mogelijk! De hotfill van het merk ALFA MIX wordt het stroomverbruik van . ALFA MIX hotfill reduceert het stroomverbruik van de wasmachine gemiddeld met Vragen over dit .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts