donderdag 15 februari 2018

Wibo bedden

Verpleegbedden - bedden voor senioren - verpleegmeubelen voor verzorgings- en verpleeghuizen. Bij ons bent u altijd gerust - wissner-bosserhoff. Vind hier meer informatie!


Van geavanceerde intensive care bedden tot wissel-therapie, medische meubels en diverse accessoires. De prijzen van de producten zijn afhankelijk van de gewenste uitvoering en aantallen.

We maken graag een aanbieding op maat voor u. Voor meer informatie of een offerte vul onderstaand formulier in. Stuur mij meer informatie . Nachtlichtfunctie bedienbaar via de handschakelaar. Artikelnummer: sc-toe-bedtafeltje- wibo S3T. Kies hier de kleur uit voor het blad en.


Pflegebetten, Seniorenbetten, Krankenhausbetten, Krankenhausmöbel und Pflegemöbel von wissner-bosserhoff. Mit unseren Krankenbetten liegen Sie immer richtig.

Innovation with human touch. The bed helps to maintain the vital signs and enables the patient to be treated safely with minimal effort from the staff. Het Wissner Bosserhoff Elcee thuiszorgbed is in zeer goede staat en wordt geleverd met een speciaal medisch (incontinentie) matras, een papegaai kan tegen een meer prijs worden meegeleverd. Hiervoor bestaan drie typen onderhoudscontracten: inspectie, preventief onderhoud en een all-in contract. Uw veiligheid en zorg, is ook onze zorg en hoogste prioriteit!


Hemnes bedlades, sets. In totaal: grote en kleine lades. Kortgeleden gekocht, maar we blijken ze zelf toch niet echt te gebruiken. Alle advertenties van wibo , Hoofddorp op Marktplaats.


Bekijk het aanbod van wibo en vind producten en diensten tegen aantrekkelijke prijzen! Van de WiBo zijn er modellen. De WiBo WiBo en WiBo 8. Deze palletiseermachine haalt een capaciteit van 6handelingen per uur, afhankelijk van type, in- en uitvoer en zakgrootte.


Variërend van kisten, dozen, jute- en netzakken. Ook aan uw caravan een WIBO tent! The Multicare hospital bed for critical and intensive care helps to maintain vital signs of the patient and provides safety and many refined functions.

WIBO ) is een 1 dochteronderneming van de LINET Group SE, een toonaangevende wereldwijde leverancier van bedden voor care en cure. Het succes van deze onderneming is gebaseerd op innovaties die in meer dan 1landen wereldwijd de normen in de gezondheidszorg . Het personeel heeft ervoor gekozen dit jaar geen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts