dinsdag 6 februari 2018

Ter harmsel rijssen overleden

De laatste gepubliceerde overlijdensberichten uit de Gemeente Rijssen -Holten ( Overijssel). Deze familieberichten zijn verzameld in een overzicht. De namen zijn:Linksboven Jan Bleumink, hij was getrouwd met Janna ter Harmsel , de vrouw met bril in het midden. Nieuws van Menteam ter Harmsel , Rijssen , Overijssel, Nederland. Op de website het complete nieuws overzicht van menteam ter Harmsel span en span wedstrijden zijn: Maart Wierden oefenmarathon Herman, tot april Ermelo int wedstrijd Antonie, 16.


Rijssen is een mooi plaatsje in de provincie Overijssel.

In Rijssen woont Dieks ter Harmsel die hier al jaar de duivensport beoefend met altijd zeer veel. Oranje blauw, met deze kleuren was zijn hart gevuld. Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van ons bestuurs- en erelid. Zoon van: Willem en Janna ten Berge.


MULO- school Benno, later Johannes Fontanus Coll. Hij is getrouwd met (Niet openbaar). Deze informatie is onderdeel van Stamboom Geerlings van Hans . Dik, Gecondoleerd met het verlies van Je vrouw Annie. Gerrit Kippers, geboren .

Wij wensen jou, je kinderen en verdere familie veel sterkte in deze zware tijd. Henrico en Angelien ter Harmsel. Alle online condoleances zullen na verloop van tijd persoonlijk worden aangeboden aan de nabestaanden. Ook in deze willen we dienstbaar zijn in vertrouwen.


Mina ter Harmsel - Poortman. PAARDENSPORTAntonie ter Harmsel uit Rijssen en Tom Engbers uit Vasse zijn zondag in het Limburgse Hulsberg bij het NK Mennen tweespannen in de prijzen gevallen. Ter Harmsel greep het gou Egbers eindigde als tweede. Event, Datum, informatie. Onlangs opende hij zijn eigen kliniek.


Overlijden van Grietjen Aaltje Baan - ter Harmsel in RIJSSEN. Beroep: boerwerker, fabriekarbeider. Na dit doelpunt gaven we de wedstrijd wat uit handen door slecht combinatievoetbal of wederom de lange bal te hanteren. Door de individuele kwaliteiten van Bas ter Harmsel werd Viktor ter Avest vrij voor de keeper gezet en hij wist in de 22e minuut de 3-te scoren.


De daarop volgende minuten tot de. Zo zie je steeds vaker advertenties voor personen die al geruime tijd geleden overleden zijn. De stolperstenen in Rijssen en Holten houden de herinnering levend aan Joodse medeburgers die in vernietigingskampen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts