woensdag 7 februari 2018

Cube fietsen dealers friesland

Daarnaast hebben zij ook een heel uitgebreid programma Ebikes en. Bij ons vind je een kompleet pakket Cube Race, ATB en Trekking fietsen. Wij als selected Cube dealer kunnen bijna alle modellen uit voorraad leveren.


Tevens een grote collectie fietskleding en accessoires. Welkom bij Jan Terpstra Cycling World in Leeuwarden.

Uw fietsenwinkel en fietsenmaker voor heel Friesland. Neem contact met ons op! Wij zijn specialist in racefietsen en mountainbikes. Cannondale, Colnago, Cube , Fuji en De Rosa.


Fietsen huren in Appelscha. In een omgeving als het Drents- Friese Wold is het natuurlijk prachtig om recreatieve tochten te fietsen. Voor mensen die op zoek zijn naar een tijdelijke fiets verhuren wij daarom een groot aantal modellen fietsen. Zo kunt u tijdelijk genieten van een fiets van uitstekende kwaliteit waarmee u de .

Eersel als eerste Cube dealer voor Nederland en Belgie begonnen met de verkoop en onderhoud aan Cube mountainbikes en Cube racefietsen. In de daarop volgende jaren is het merk Cube Bikes uitgegroeid tot . De Cube Elite C:Race is een High-End Carbon- Hardtrail, dat bij alle race ambitie het fietsplezier niet uit het oog verliest. Met de vestiging in Roelofarendsveen bedienen zij de Leidse Regio, maar ook ver daarbuiten. In de winkel vindt u een uitgebreid assortiment aan racefietsen , mountainbikes, hybride fietsen en zelfs . Bike Totaal fietsenwinkel en werkplaats voor fietsreparatie.


Nieuwe en tweedehands fietsen , fietsonderdelen en fietskleding. Cube , Scott, Argon1 Kuota, Bianchi, tussen Leiden en Amsterdam. Cube werkt alleen met de beste onderdelen op de markt om kwaliteit en veiligheid te garanderen.


Dankzij een ruim assortiment in tal van productcategorieën richt Cube zich op verschillende soorten fietsers met een sportieve rijstijl. Bike Centre Dik is aangesloten bij de BOVAG en kan u uitstekend adviseren bij de aankoop van een nieuwe of tweedehands fiets. Tevens kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparaties. Bij vragen en kleine afstellingen die soms noodzakelijk zijn. Haico Bouma in Oudehaske(bij Joure) is een prima zaak.


HIj is zelf top sporter geweest en hij is ook uiterst vakbekwaam. Heeft u een nieuwe fiets nodig en wilt u daarbij een goed advies?

Na contact gehad te hebben met Cube over garantie werd ik doorverwezen naar de dealer waar ik de fiets heb gekocht. Onder mijn kabel inlaat in mijn frame begint er roest te vormen. Na een belletje kon ik langs komen bij Egberts, echter bij aankomst wouden ze mij eigenlijk niet helpen.


Of je een ervaren wedstrijdracer bent, of gewoon op zoek bent naar een snelle, veelzijdige mountainbike voor in het bos, de Epic Comp Carbon staat voor je klaar. Specialized Epic Comp Carbon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts