woensdag 7 februari 2018

Tarieven post buitenland

Hier vindt u het complete overzicht van de tarieven voor het versturen van brieven en pakketten. Binnen Nederland en internationaal. Het tarief voor het versturen van een brief of kaart hangt af van het gewicht. Vind snel en eenvoudig de tarieven voor de verzending van uw post en pakketten naar binnen- en buitenland.


Dat cijfer vertegenwoordigt een frankeereenheid en hangt af van het formaat, de bestemming en het gewicht van uw brief. U kunt deze postzegels altijd blijven.

Brieven frankeren voor België en het buitenland. De werkelijke waarde van een. Deze tarieven blijven voorlopig van toepassing. Moet je pakje naar het buitenland ? Verzend je pakje online.


De posttarieven in Nederland worden bepaald door PostNL, en zijn gebonden aan regels. Zo mogen de tarieven niet meer stijgen dan de inflatie. Postzegels zijn wettelijk belastingvrij, maar ondernemers moeten wel belasting afdragen over verzendkosten.


Het is belangrijk om te weten bij welke categorie de bestemming van het poststuk of het pakket hoort, omdat de tarieven (de verzendkosten) voor elk van deze klassen verschillend zijn.

Het basistarief voor post naar het buitenland stijgt met cent tot euro. Vergelijk uw posttarieven. Tarieven frankeermachine. Meest gestelde vragen - Posttarieven.


De huidige posttarieven in Nederland van PostNL en Sandd per gewicht en aanvullende diensten. Tips en een handig overzicht van de recente tarieven voor post binnen Nederland en Internationaal (naar het buitenland ). Een TNT- tarief in een paar seconden. Meer informatie over onze verzendkosten en verzendtijden voor het verzenden van pakketten van en naar. Bespaar op PostNL tarieven en maak gebruik van de betrouwbaarheid van Van Straaten Post , uw full-service postbedrijf ! Kies voor efficiëntie, gemak en snelhei en maak bovendien gebruik van een aanzienlijke korting.


Wij verzenden post en pakketten in binnen- en buitenland. Je verstuurt een pakket al vanaf € - binnen Nederland en vanaf € - naar het buitenland. Je maakt dan online jouw pakket klaar en betaalt deze veilig met iDeal of creditcard.


Met een postzegel kun je dus je poststuk frankeren. Gebruik deze toepassing om een prijsopgave op te vragen en de verwachte afleverdatum en -tijd voor uw verzending te bepalen. FedEx Discount Detail Tool. Informatie over tarieven en toeslagen.


Download onze tarieven.

Onze zegels koop je bij de Sandd postpunten of in onze webshop. Daar lever je je post ook weer af. Wil je een zwaarder poststuk naar het buitenland versturen ? Koeriers- en bodediensten.


Warehousing en archiefopslag. Global Pack maximaal kg. Afhaalservice buitenland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts