dinsdag 20 februari 2018

Thermostaat slimme

Zoek je naar een thermostaat en ben je benieuwd naar de populairste modellen? Coolblue: alles voor een glimlach. Onze top thermostaten geeft je een overzicht van onze best verkochte modellen van dit moment. Programmeerbare thermostaten (12).


Onze keuze voor een slimme thermostaat. Een slimme thermostaat is een apparaat waarmee je meer grip krijgt op je energieverbruik.

De meeste slimme thermostaten zijn op afstand bestuurbaar via een app, zodat je waar je ook bent de temperatuur in huis kunt regelen. Daarnaast zijn slimme thermostaten vaak zelflerend: ze regelen op basis van gegevens uit het . En hij bespaart energie. Beide claims zijn maar deels waar. De slimme thermostaat maakt zijn opmars in de Nederlandse huiskamers.


Essent kwam met de e- thermostaat als eerste met de slimme thermostaat , nu hebben ook andere fabrikanten deze slimme thernostaat op de markt gebracht. De Nefit Easy slimme thermostaat , de Honeywell Evohome en de ICY slimme thermostaat. Dit is handig omdat deze op afstand te besturen is via telefoon of tablet.


Daarnaast geeft het extra inzicht in onder andere verbruikscijfers.

En ze bieden gemak en comfort doordat ze uw leefpatroon herkennen en op afstand bedienbaar zijn. Veelal gratis verzonden! Enkele energieleveranciers bieden klanten een slimme thermostaat , gratis of met korting bij een energiecontract. Met een slimme thermostaat kan een gemiddeld huishouden tot procent besparen op gas voor verwarming. De besparing kan zelfs oplopen tot procent.


Bekijk het overzicht van slimme thermostaten en hun belangrijkste eigenschappen. Milieu Centraal let onder meer op onderstaande functies. Zelfprogrammerende thermostaat.


Een thermostaat met een zelflerend klokprogramma of zelflerend gebruikerspatroon is handig als je een vast dag- en nachtritme hebt. De intelligente thermostaten zijn aan een opmars bezig. Kassa onderzoekt het nut en de kosten van Nest, Anna, Thermosmart, Nefit Easy, Netatmo en Toon. Waar moet je op letten bij het kiezen van een slimme thermostaat ? Energiemanagementsystemen, slimme meters, slimme thermostaten.


Temperatuur op afstand bedienbaar, ook als u niet thuis bent. Verlengt u uw energiecontract bij ons, of wordt u nu klant van Essent?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts