donderdag 15 februari 2018

Vispas kopen in winkel

Je krijgt bij het verkooppunt een Voorlopig Bewijs van Lidmaatschap mee, met de bovenkant kun je direct gaan vissen en deze is een maand geldig. U vist met één hengel en een beperkt aantal aassoorten. Met de Kleine VISpas hoeft u geen lid te zijn van een aangesloten hengelsportvereniging.


Op de site van Sportvisserij Nederland kun je de vispas online bestellen. Op deze site staat eveneens een overzicht met hengelsportzaken waar de vispas te koop is.

Als je wilt gaan vissen heb je een aantal zaken nodig. Een van de belangrijkste zaken is de vispas. Ga voor een vispas naar een hengelsport winkel. Je dient dus lid te worden bij een vereniging om de VISpas te bemachtigen. Als je nog geen lid bent van een vereniging, dan kun je eventueel de VISpas volgend jaar kopen bij de hengelsportvereniging of hengelsportzaak.


Dit geldt zowel voor de VISpas , ZeeVISpas als de JeugdVISpas. De ZeeVISpas wordt voornamelijk .

Bij de HSV Steenwijk kunt u HIER de VISpas online aanvragen. Met de VISpas en bijhorende Lijsten van Viswateren op zak mag je vissen in alle wateren die in deze lijsten vermeld staan. Je mag met twee hengels.


Hoewel voor velen de regelgeving duidelijk is zijn er toch mensen die geen Vispas hebben, vaak zijn dit: beginnende vissers, toeristen of mensen die een. Een visvergunning kan je kopen bij bijna iedere hengelsportzaak in de buurt ( dus ook bij alle vier de filialen van Raven) en online op de website van . Had je het jaar hiervoor reeds een VISpas dan hoeft u deze cyclus niet meer opnieuw op te starten. Een verdeelpunt kan een Hengelsport of ander winkel zijn , hier kan je direct een (zee-) VISpas aanschaffen en krijgt je uitlegt van de winkelier om deze vergunning of VBL document goed in te vullen. Met de vispas en bijbehorende Lijsten van Viswateren op zak mag je vissen met twee hengels en alle toegestane aassoorten op bijna alle Nederlandse wateren.


Op de website van Sportvisserij Nederland vind je de exacte lijst . Als je gaat vissen heb je over het algemeen een Vispas nodig. Maar welke visvergunning heb je nu precies nodig? Daar is de begeleider voor met name. Verder als die kinderen een vispas kopen (vergunning van de lokale vereniging) mogen ze gewoon zonder begeleiding gaan vissen).


Voor meer informatie over het aanvragen of kopen van de VISpas verwijzen wij u door naar de website van Sportvisserij Nederland. U bent hier: Algemene Utrechtse Hengelaars VerenigingLidmaatschap Verkooppunten.

Bij onderstaande hengelsportwinkels kunt u direct uw voorlopige VISpas van de AUHV meekrijgen. Leden die een Vispas via Vispas Online hebben bestel kunnen bij de onderstaande verkooppunten eventueel het zogeheten Boekje (lijst van Viswateren) gratis afhalen. Beste bezoeker, Deze vereniging heeft de Online VISpas Bestelmodule nog niet geactiveerd. Om die reden kun je (nog) geen VISpas online bestellen.


Om in de Haagse wateren te kunnen vissen, heeft u een visvergunning nodig: de VISpas. Deze VISpas kunt u kopen via de website van de GHV of bij een van de hengelsportwinkeliers in de Haagse regio. Bij uw VISpas krijgt u gelijk een overzicht met waar u wel en niet mag vissen. Deze informatie kan u ook vinden op de . Deze kunt u aanschaffen als u geen lid .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts