woensdag 14 februari 2018

Douchewand staal

De dunne staalelementen in combinatie met veel glas zorgen voor een gevoel van ruimte en licht. De industriële look is al een tijd in. Tegenwoordig zien we de stalen deuren niet alleen terug in de woonkamer, maar ook in de kleinere ruimtes in huis, zoals de badkamer.


Er zijn diverse soorten stalen deuren. Deze kun je combineren met hetzelfde type stalen douchewanden , maar je kunt ze ook installeren in een dichte douchecabine.

Een stalen douchewand geeft extra overzicht in de badkamer en is vooral in een kleine badkamer . Met het grootste gemak een mooie douchewand voor een betaalbare prijs! Wij zijn gespecialiseerd in de trend van dit moment en dat is staal in het interieur. Met een stalen douchewand wordt de badkamer onderscheidend en bijzonder stijlvol.


Ontdek De Eerste Kamer stijl en laat u verrassen door de mogelijkheden! Zwarte stalen douchewand. Ben jij ook opzoek naar een upgrade voor je badkamer? Denk dan aan stalen douchewanden.

De wanden hebben een stoere en robuuste uitstraling en geven de ruimte een mooie industriële sfeer. De wanden worden geheel naar wens en smaak op maat gemaakt en worden aan de muur of vrijstaand . Met de DEK-design Wall (een wandmodel) en DEK-design Free Standing (die vrij in de badkamer kan worden geplaatst) laat badkamershowroom De Eerste Kamer een verrassend en knap staaltje van design en functionaliteit zien. Bezoek onze showroom (op afspraak) en laat u inspireren. Een stalendeur is een kozijn loze deur, die goed tot zijn recht komt in ruimtelijke, moderne interieurs, waar de deur voor een industriële “uitstraling” zorgt. Een zwart mat geraamte die de natte zone moet afscheiden van de droge zone.


Balustrade van staal en glas. Een douchewand met stalen frame vind ik niet alleen heel erg mooi, maar je badkamer lijkt hierdoor ook veel ruimtelijker dan dat je hier een betegelde muur zou plaatsen. Stalen deuren in Berg en Dal. Laat dit zwarte staal terugkomen in de rest van je badkamer door bijvoorbeeld zwarte kranen te gebruiken. Lees hier meer over in mijn . Kenmerkend voor deze tijdloze en exclusieve deuren zijn de smalle stalen profielen, waarmee vele toepassingen mogelijk zijn.


Mocht u dus een ronde douchewand hebben, dan is een ronde deur ook het mooiste voor de afwerking. Toegegeven, het vergt wat schoonmaakdiscipline, maar dan heb je ook wat! Een glazen douchewand oogt stijlvol en is ideaal als je een kleine badkamer hebt. Ook erg tof met een stalen frame!


En als je graag iets meer privacy wil, kun je eventueel nog een aantal planten voor de wand plaatsen.

Luxe, klassiek, landelijke nostalgische industriele douchewand of douchedeur van zwart staal , op maat gemaakt. Uw badkamer wordt zeer stijlvol en onderscheidend! Deze maatwerk stalen douchewand of douchedeur wordt gezandstraal dubbel gepoedercoat en is v. Gedetailleerde omschrijving: Voor onze nieuwe - nog op te leveren- woning zijn wij op zoek naar een glazen douchewand met een stalen frame. Zie bijgevoegd beeld voor een voorbeeld. We horen graag de goedkoopste variant.


Qua afmetingen vergelijkbaar als op het bijgevoegde beeld: ongeveer . Van inspiratie naar realisatie. Maak een statement met zwart in een badkamer met een rustige basis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts