vrijdag 2 februari 2018

Nefit ecomline hr excellent modulerend

Dit toestel behoort daarom tot de Excellent productlijn. In deze installatie-instructie wordt aandacht geschonken aan de installatie van de ketel en de daarbij geldende voorschriften. Deze zorgt voor gelijkmatiger warmte in huis, waardoor u meer gas bespaart.


Een modulerende pomp geeft ook rust: u hoort veel minder stromingsgeluid in de cv-leidingen. Modulerende regeling op watertemperatuur.

SmartLine HR Economy VR. EcomLine Excellent wordt dankzij de modulerende pomp geoptimaliseerd. Grotere energiebesparing.


In diverse topics is erover gesproken dat Toon, deze ketel niet modulerend kan aansturen op dit moment. Is er enig uitzichty bij Eneco of . Topic gesloten, bezoek ons. Meer resultaten van forum.


Deze ketel heeft een modulerende pomp, wat betekent dat u geniet van nóg gelijkmatiger warmte in huis.

Bovendien zorgt de modulerende pomp, bovenop de besparing aan gas, voor een . Als bewezen kwaliteit goed genoeg is. Slimme warmteregeling op ruimtetemperatuur. Wordt dan alsnog wel de temperatuur van de ketel gestuurd door de Evohome ? Coolblue: alles voor een glimlach. Vind nefit hr op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Nefit EcomLine Classic HR. Ja, via nefit connect (2). Nu lees ik hier en daar, maar misschien begrijp ik het niet goe dat ik iets nodig heb om eea modulerend te late. Toenmalig projectleider Ontwikkeling Henk Wierenga, nu Productmanager, weet zijn opdracht nog exact: Ontwerp een modulerend toestel, dat dba stiller is dan de Turbo, voor . Lieve fokkers, Ik heb jaar geleden een huis gekocht met een jaar oude Nevit ketel.


Eigen thermostaten hebben de voorkeur. In de onderstaande documentatie kunt u nagaan welke thermostaten voor uw cv-ketel geschikt zijn. Ik heb een oudere nefit thermostaat maar deze blijft branden en stopt niet bij bereikte temperatuur. Als dat zo is had ESSENT ons toch moeten.


De modulerende thermostaat berekent wat de optimale cv-watertem- peratuur en een optimaal.

Een stijlvolle thermostaat die.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts