maandag 5 februari 2018

Gietijzeren kachel prijs

Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Voor iedereen een voordeel.


Goede staat, niet bieden, vaste prijs ! Moet weg, staat in Kessel-Lo, met een stenen vloerplaat, zie foto achter kachel ! Wel volk meenemen wa… € 500.

Wat is een adviesprijs ? Kw open verbranding, 8100. Kw gesloten verbranding met naverbranding, 1. Prijzen gietijzeren houtkachels. ALTIJD de laagste prijs.


Doorgaans zul je met een pelletkachel en een spekteenkachel de hoogste rendementen bereiken. Wij bieden dezelfde prijs. Dat kan van belang zijn indien je zo min mogelijk energie wil gebruiken en de stookkosten zo laag mogelijk wil houden.


Iets minder rendement kun je verwachten van een gietijzeren kachel en een stalen kachel.

Welke voordelen heeft een gietijzeren kachel ? Waarom zou ik een stalen haard kiezen? Hieronder vergelijken we de verschillende materialen en helpen u een keuze te maken. Over het algemeen zijn de gietijzeren houtkachels klassiek vormgegeven, maar er zijn ook modellen die een strak en hedendaags uiterlijk hebben. Met een rendement van behoudt u veel warmte en kunt u hier optimaal van genieten in combinatie van het oogstrelende vlammenspel. Welk interieur u ook hebt en wat uw smaak ook is, u vindt bij Klaver uit Dokkum een passende houtkachel.


Als u in onze royale showroom in Friesland komt waar diverse houtkachels staan opgestel begrijpt u waarom. Onze collectie houtkachels is ronduit uniek. De houtkachels variëren van klassiek tot strak design, voor . Perfecte staat, niet veel gebruikt. Gietijzeren houtkachel te koop (inbouw) met ventilatoren.


Rustiek, vuurvaste (refractaire) steen, bodem in gietijzer. Het Dovre-gamma bestaat uit vrijstaande kachels , inbouw- en inzethaarden. Als energiebronnen kunt u kiezen uit hout, kolen of gas. We leveren ook multibrandstof-toestellen, waarmee . Kachelmerk : Contura KW: 3-7.


Moderne gietijzeren kachel met convectielucht. Houtkachels Contura - C 51.

Een speksteenkachel heeft dus weinig brandstof nodig om urenlang een aangename warmte te verspreiden. Heeft verstelbare poten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts