donderdag 8 februari 2018

Welke slimme thermostaat

Welke slimme thermostaat voor uw situatie het beste is hangt onder andere af van uw verwarmingssysteem. Zo kunt u warm water ontvangen door middel van een cv-ketel of stadsverwarming. Hier vind je een overzicht (in willekeurige volgorde) van de bekendste slimme thermostaten met de opties die daarbij horen.


Welke thermostaat het beste bij u past hangt onder andere . Thermosmart is een slimme thermostaat met een Nederlands ontwerp waarbij je, naast het instellen van de temperatuur, ook het gasverbruik in.

In navolging van andere slimme apparaten gaat ook de thermostaat met zijn tijd mee. Een moderne thermostaat kun je dankzij een internetverbinding en een app overal bedienen. Je hoeft nooit meer in een koud huis thuis te komen.


Zoek je naar een thermostaat en ben je benieuwd naar de populairste modellen? Onze top thermostaten geeft je een overzicht van onze best verkochte modellen van dit moment. Slimme wifi thermostaten (22).


Programmeerbare thermostaten (12).

Onze keuze voor een slimme thermostaat. Je wilt een nieuwe thermostaat kopen. En nog belangrijker: welke thermostaat is geschikt voor jouw type verwarming?


Er zijn verschillende type thermostaten, zo heb je de keuze uit: klokthermostaten, kamerthermostaten en slimme thermostaten. Welke functies je nodig hebt, heeft vooral te maken met. Waar moet je op letten bij het kiezen van een slimme thermostaat ? We overlopen de verschillende toestellen, hun prijzen en hun functies. Vind je de prijs bijvoorbeeld erg belangrijk of wil je een slimme thermostaat waarmee je ook apparaten op afstand kunt bedienen?


En wil je de verwarming ook per kamer of zone kunnen regelen of niet? Zet al jouw voorkeuren en wensen op een rijtje en vergelijk verschillende thermostaten met elkaar en kijk welke slimme . En ze bieden gemak en comfort doordat ze uw leefpatroon herkennen en op afstand bedienbaar zijn. Enkele energieleveranciers bieden klanten een slimme thermostaat , gratis of met korting bij een energiecontract.


Bij deze regelingen heb je geen eigen cv- ketel, maar krijg je warm water en verwarming vanuit een centraal systeem. Ook wanneer u stadsverwarming heeft is het mogelijk om te profiteren van het optimale . Keuzehulp voor slimme thermostaat. Dat kan handig zijn als je een vast dag- en nacht ritme hebt.

Een aantal energieleveranciers biedt een slimme thermostaat aan. Lees hier meer over slimme thermostaten. Hoe kies je een slimme thermostaat ? Er is maar één probleehoe kies je uit alle beschikbare modellen de beste thermostaat voor jouw woning? Met welke eigenschappen moet je rekening houden? Welke vragen moet je je stellen vóór je er eentje koopt?


En welke biedt je precies wat je nodig hebt? Maar dat moet natuurlijk niet de enige reden zijn om een slimme thermostaat te kopen. Dit ligt aan je persoonlijke voorkeuren en aan jouw huishouden. En hij bespaart energie.


Beide claims zijn maar deels waar. Ochtends vroeg ontbijten in een perfect voorverwarmde woning. De slimme thermostaat maakt het mogelijk.


Omdat hij zich in het aansturen van de cv-ketel aanpast aan uw huis en uw ritme. Niet alle thermostaten werken met alle cv-ketels. Het is dus goed om te weten welke thermostaat geschikt is. Schaft u een nieuwe cv-ketel aan, bieden wij u altijd een passende slimme thermostaat aan. Maar wel een nieuwe thermostaat maar geen nieuwe ketel?


Doe dan de thermostatencheck. Behalve slimme thermostaten zijn er ook slimme meters, slimme stekkers en energiemanagementsystemen. Het enige 'slimme' aan een slimme meter is dat het de data over je . Een slimme meter is de opvolger van je gewone meter in je meterkast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts