maandag 5 februari 2018

Bosch 25 vrc thermostaat aansluiten

VRC en wil graag een slimme thermostaat aansluiten. Reageer op deze vraag Misbruik melden. Dit kan met een optionele OTMmodule, waarop je een thermostaat met opentherm protocol kunt aansluiten.


Hier een installatiehandleiding voor de cv monteur tbv Bosch vrc 24. Via Easy Connect adapter(9). De oude thermostaat , een Bosch ceracontrol, is aangesloten met .

Ik heb helaas geen technische documentatie van deze ketel dus kan het je niet precies vertellen hoe je het moet aansluiten. Wat je wel kan doen is bij de ketel kijken op welke nummers de bedrading aangesloten is, dit komt meestal . Vandaag een Chronotherm IV gekocht, we hebben een Bosch VRC 25. Oude thermostaat was een Bosch TR21: oranje draadje op groen draadje op blauw draadje op 4. Ik weet niet hoe het in de ketel is aangesloten, die hebben we nog niet opengemaakt. De Chrono heeft aansluitpunten , dus op . Modulerende Kamerthermostaat aansluiten.


Bosch VRC II Open-toestellen zijn combitoestellen met ingebouwde. Toestelbeschrijving algemeen.

Ik heb een aansluitschema van de Bosch , dus ik weet welke aansluitingen ik moet gebruiken voor een modulerende thermostaat. Ik kan me allen herinneren ergens gelezen of gehoord te hebben dat Bosch ketels niet zondermeer modulerend werken met de Toon, maar dat er een weerstand in serie . EHLE 1 ,2 3 en 7 Ja, en NEE, N. Uitsluitend modulerende thermostaten van Nefit zijn geschikt. Eigen thermostaten hebben de voorkeur. In de onderstaande documentatie kunt u nagaan welke thermostaten voor uw cv-ketel geschikt zijn. Honeywell helpt u graag op weg bij het vinden van de juiste thermostaat voor uw cv-ketel.


Aangegeven op kroonsteen. In de aansluittabel is voor elke thermostaatgroep een aparte kolom opgenomen. Type ketel baar klemmen baar klemmen baar klemmen baar klemmen. Bosch VRC Eurostar ketel en ik schrok van de prijs. Nefit heeft in het verleden Bosch overgenomen.


In onderstaande aansluittabellen kunt u per merk en type ver- warmingstoestel lezen op welke wijze de Slimme Thermostaat aangesloten moet worden. TYPE KETEL baar klemmen baar stroom klemmen baar klemmen baar klemmen. Indien nog geen aansluitpunt aanwezig is, bepaal dan waar u de thermostaat wilt ophangen. Houd er hierbij rekening mee dat de thermostaat niet op een tochtplek hangt, zoals bijvoorbeeld in de buurt van een deur of raam. De thermostaat dient uit de buurt van de verwarming of open haard te hangen.


Een getrainde Nest Pro-installateur kan je vragen over compatibiliteit beantwoorden, de kabels van je thermostaat controleren of aansluiten en zorgen dat de Nest Thermostat en Heat Link op een goede plek worden geïnstalleerd.

Koop of Verkoop bosch op Marktplaats. Uitvoering, Merkgebonden. Toon zou daar gewoon op kunnen werken als je hem direct koppelt (zonder de cv module dus). Al met al een hoop vragen terwijl de vorige thermostaat de Honeywell chronotherm III gewoon modulerend werkte (of ook OT?).


De Toon monteur heeft die functie uit gezet door het aansluiten van de Toon cv . Toon met Live Updates is de enige thermostaat die inzicht geeft in uw gas- en stroomverbruik. Hij geeft zelf meldingen om. Toon vervangt uw huidige thermostaat en werkt verder precies hetzelfde als een normale klokthermostaat. Bosch Kamerthermostaat of afstandsbedieningen. Aansluiting kamerthermostaat of weersafhankelijke regeling of buiten voeler.


Aansluiten op de bestaand rookgasafvoerbuis en verbrandingsluchttoevoerbuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts