maandag 12 februari 2018

Houtkachel gebruikt te koop

Te koop houtkachel wegens aanschaf andere kachel hoogte m. Rookgasafvoer bovenzijde cm. Vind houtkachels gebruikt op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Bent u op zoek naar een goede nieuwe of gebruikte houtkachel of allesbrander ? Nooit gebruikte houtkachel te koop wegens stopzetting zaak.

Hallo, we hebben hier een houtkachel te koop van het merk dovre , deze is in zeer goede staat ,zowel binne als buitenkant , deze heeft zeer we… € 3500. Houtkachel te koop wegens aankoop Pelletkachel. Deze kachel kan zowel zijdelings als vooraan geladen worden.


Hij is weinig gebruikt want staat nu chalet in de Ardennen. Het wordt kou kouder, koudst. Is de zomer aan haar einde gekomen en komt de herfst weer om de hoek kijken?


Dan is de periode aangebroken om thuis lekker dichtbij de kachel te gaan zitten. Maar een gewone kachel is natuurlijk niet zo knus. Naast de kachel die we kennen zoals die onder je raam staat hebben we .

Grote haardplaat van de drie musketiers. Mooie grote haardplaat in prima conditie. Zo heeft u bijvoorbeeld al voor een paar honderd euro een goede gebruikte houtkachel waarmee u in één jaar tijd de aanschaf al terug kan verdienen door te. Tweedehands houtkachels. Wij knappen gebruikte houtkachels op in onze eigen werkplaats.


Hierbij gaan wij bij alle onderdelen van de tweedehands houtkachel langs om ervoor te zorgen dat deze veilig is en rendabel stookt. Gebruikte houtkachels zijn bij De Heide Smid ook te verkrijgen. Doorlopend hebben wij een wisselend aanbod van gebruikte hout kachels, gaskachels, pelletkachels en elektrische kachels.


Wij leveren diverse topmerken, zoals Barbas, . Een tweedehands gebruikte houtkachel kopen? Bekijk wat te koop is aan 2e hands houtkachels met prijzen. Compleet nieuw binnenwerk en revisie van oude houtkachels.


Koop dus nu gauw een nieuwe of een mooie gebruikte houtkachel om uw huis . Aanbod 2e hands kachels. Zoekt u een gebruikte JAnus of JAcobus houtkachel of een ander merk? Wij ruilen regelmatig kachels in. Klik op onderstaande links om direct naar het aanbod 2e hands te gaan.


Te koop : mooi klein gaskacheltje ideaal voor kleinbehuisden.

Bij De Kachelderij kunt u terecht voor een nieuwe en goede tweedehands houtkachel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts