maandag 12 februari 2018

Alko stabilisator afstellen

Stabilisatorkoppeling caravan. Caravanspecialist Aad van der Poel legt uit hoe de stabilisatorkoppeling. Afstellen van de remschoentjes, alko stabilisator. Mover: Reich Move Control. Vervanging blokjes antislinger.


Druk de frictie-elementen met je duim op hun plaats.

Welk type stabilisator met slot moet ik hebben ? Reageer op deze vraag Misbruik melden. Kugelkobingen med stabilisator. Säkerhetskoppling med stabiliseringsanordning. Kulekobling med stabiliseringsinnretning. AL-KO -trekhaakkoppelingen!


Als bij aangekoppelde aan- hanger de groene cilinder zichtbaar is, dan is de koppe- ling correct op de kogel van het trekkend voertuig geplaatst. Zolang de koppeling nog niet op de kogel.

Wie heeft dit ook mee gemaakt en wat te doen? In de bij de stabilisator meegeleverde handleiding zijn de betreffende instructies opgenomen. Bij de stabilisator worden de benodigde bouten en moeren en passtukken meegeleverd.


Tot de levering behoort . Koop of Verkoop stabilisator op Marktplaats. De set bevat tevens afdekdopjes. Vind hier uw Alko onderdelen. Gratis verzenden vanaf euro. De door Kip Nederland erkende dealers zijn niet gerechtigd namens Kip Nev na de datum van aflevering derland enige overeenkomst aan te gaan of enige garantie, anders dan deze toegezonden.


De koper heeft geen aanspraak op schadevergoeding op grond van verzwegen. Het afstellen van de linker spiegel geeft het beste zicht als de horizon in het midden ligt en de rechter kant nog juist een randje van de caravan laat zien. Alko en Westfalia waren de eersten om een stabilisator op de markt te brengen die voor een remmende werking zorgt met behulp van de kogel van de trekhaak. De hendel staat nu nog de gesloten positie met de stabilisator nog uitgeschakeld. Door de grote hendel helemaal naar beneden te drukken.


LET OP: De Alko koppeling kan beveiligd worden met een stabilisatorslot in. Draai de afstelknop linksom totdat de pomp stopt, draai de afstelknop nog een. Ik dacht dat ik nog ergens een documentje had waarop staat hoe dat in zijn werk gaat, maar helaas.

De koppeling smeren (smeerpunten) om slijtage te voorkomen en soepel te laten draaien. Controleer de sluit- en borginrichting met een onbeschadigde 49mm kogel. Ik heb op dit moment helaas de caravan niet . Er zijn diverse slijtage indicatoren. Al-ko werkt met kleuren. De frictiecups hebben dan goed grip en beide oppervlakken bewegen gelijkmatig langs elkaar.


Daarnaast is een goede afstelling van belang. Een Winterhoff ken ik onvoldoende om onderstaande uitspraak te doen, maar ik denk dat deze niet hoeft te kraken. Een krakende Alko ligt in ieder geval aan de . VEILIG OP WEG MET DE BOVAG ONDERHOUDSBEURT CARAVAN Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw caravan en bevordert de verkeersveiligheid.


Ook zorgt een goed onderhouden caravan ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Een defect aan uw caravan kunt u natuurlijk niet . Met een Steady koppelingsslot beveiligt u uw caravan, aanhanger of trailer eenvoudig en effectief tegen diefstal. This documentation or excerpts therefrom may not be reproduced or. Reminstallatie laten afstellen. Remvoeringen laten vervangen.


Een stabilisator dempt zijwaartse (slingerende) bewegingen van de caravan. De gemonteerde Al-Ko stabilisator is geschikt voor gebruik in combinatie met een kogel op. De nieuwste van Sanders heeft als wrijvings-element. Ze hebben de stabilisator uitgeschakelt en hebben in de polder 1gereden.


Heeft u een doorgezakte as door versleten asrubbers? Of is de swingwarm krom ? Bel voor een afspraak bij middelbos BV!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts